Douglas overkapping

BUITENGOED is specialist in douglas overkappingen. Bekijk de overkappingen in onze webshop of neem contact op voor een maatwerk overkapping.

Overkapping

Een overkapping voor iedere tuin!

Genieten van het prille voorjaar, een zwoele zomeravond, een kleurrijke herfstdag of van de eerste sneeuwvlokken! En ook een regenbuitje kan u niet meer deren want met een overkapping geniet u het gehele jaar door van het buitenleven. BUITENGOED is specialist in douglas overkappingen in standaard uitvoeringen of op maat gemaakt. Wij zijn er daarom van overtuigd: er is voor iedere tuin een passende overkapping!

geimpregneerde overkapping

Modulaire overkapping

Veel overkappingen worden tegenwoordig modulair opgebouwd. Zo stelt u eenvoudig uw eigen overkapping samen. De basis van deze modulaire systemen bestaat uit staanders inclusief dak. Daarnaast kiest u uit wandelementen, ramen en deuren waarmee u de overkapping naar eigen wens indeelt. Of maak van uw overkapping een echte tuinkamer door glazen wanden te plaatsen. 

geimpregneerde overkapping met glaswanden

Douglas overkappingen

Steeds vaker wordt er voor een overkapping voor douglas hout gekozen. Douglas is één van de duurzaamste houtsoorten van Europa en wordt na verloop van tijd steeds harder en daardoor sterker. Met de warme uitstraling van Douglas maakt u een sfeervol buitenverblijf in uw tuin. In onbehandelde vorm mag u rekenen op een levensduur tussen de 10 en 15 jaar, maar geïmpregneerd of gebeitst beleeft u nog veel langer plezier van uw douglas overkapping.

douglas kapschuur met overkapping

Functioneel in vele opzichten

Een overkapping is functioneel in vele opzichten. Een extra zit- en loungeplek om tot in de late uurtjes bij te praten met vrienden, speelplek voor de kinderen, kookplek om te barbecueën of chillplek voor de jeugd. De investering in een overkapping betekent een absolute meerwaarde voor uw huis, de sfeer die u ermee bereikt is onbetaalbaar.

Kijk voor alle overkappingen op de website van BUITENGOED