hout/beton schutting

Een hout/beton schutting is een duurzame strakke erfafscheiding. De combinatie van betonpalen met houten tuinschermen gaat jarenlang mee.

hout/beton schutting

Waaruit bestaat een hout/beton schutting

Een hout-beton schutting bestaat uit betonplaten die op de grond worden geplaatst, betonpalen en houten tuinschermen die tussen de betonpalen geplaatst worden. Ook worden de benodigde bevestigingsmaterialen meegeleverd.

Waarom kiest u voor de hout/beton schutting?

Een hout betonschutting is een zeer duurzaam product en gaat jarenlang mee. Betonpalen en betonplaten zijn gewapend met verzinkt staal om roestvorming te voorkomen. Omdat de houten tuinschermen niet in aanraking met de grond komen, kan het hout niet gaan rotten door vocht of andere grondelementen.

Types hout/beton schutting:

hout/beton schutting 10 x 10 systeem

hout/beton schutting 10 x 10 systeem: bij deze schutting worden betonpalen van 10 x 10 cm. dikte geleverd. Hiertussen kunnen houten tuinschermen geplaatst worden met 15 planken, 22 planken of 24 planken.

hout/beton schutting 12 x 12 systeem

hout/beton schutting 12 x 12 systeem: bij deze schutting worden betonpalen van 12 x 12 cm. dikte geleverd. Hiertussen kunnen houten dichtschermen of tuinschermen met 24 planken geleverd worden.

Welk tuinscherm kiest u bij uw hout/beton schutting?

Welk tuinscherm u bij uw hout/beton schutting kiest is afhankelijk van welk systeem u kiest (10 x 10 of 12 x 12), het beschikbare budget en de gewenste doorkijk. In principe kunnen we stellen dat hoe meer planken een tuinscherm heeft, des te minder doorkijk u heeft. De voordeligste keuze is een 15-planks tuinscherm waarbij doorkijk mogelijk is. Een dichtscherm (de naam zegt het al) of een 24-planks tuinscherm geeft absoluut geen doorkijk maar is wel duurder in aanschaf. 

Maatwerk schutting

Standaard zijn de houten tuinschermen gemaakt op de maat 180 x 180 cm. Wilt u een hogere schutting dan kunt u ervoor kiezen gebruik te maken van 2 betonplaten op de grond. Ook is het mogelijk speciale schuttingschermen op maat te laten maken. Ook andere wensen zoals lagere schermen, toogschermen of een aflopende schutting is mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

betonschutting

Alternatieve schuttingen

De hout/beton schutting is nog steeds de meest populaire schutting. Maar natuurlijk zijn er alternatieven op de markt zoals:

Kijk op www.buitengoed.nl voor alle mogelijkheden.