Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Lak voor Houten vloer

Ben je op zoek naar een nieuwe houten vloer die weinig onderhoud vereist? Overweeg dan een lak afwerking!

 Lak biedt duurzame bescherming en is gemakkelijk te onderhouden. Bij Fairwood hebben we een ruime keuze aan lakafwerkingen voor houten vloeren. Met onze hoogwaardige lak ben je verzekerd van een prachtig resultaat en minimale inspanning.

Lakafwerking voor je houten vloer: weinig onderhoud, maximale duurzaamheid

Wil je genieten van een houten vloer met een stralende uitstraling, zonder je zorgen te hoeven maken over intensief onderhoud? Kies dan voor onze lak afwerking. Onze lakken zijn speciaal ontworpen om je houten vloer te beschermen tegen dagelijkse slijtage en gebruik. Met een lakafwerking hoef je je vloer niet jaarlijks opnieuw te behandelen, zoals bij andere afwerkingen zoals olie. Dit bespaart je tijd en moeite, zodat je kunt genieten van je vloer zonder zorgen.

Kwalitatieve lak voor een prachtige houten vloer

Bij Fairwood begrijpen we dat je wilt dat je houten vloer er niet alleen goed uitziet, maar ook langdurig beschermd is. Daarom bieden we hoogwaardige lakafwerkingen die zorgen voor een duurzame barrière tegen krassen, vlekken en andere vormen van schade. Onze lakken zijn speciaal samengesteld om een prachtige glans en kleurdiepte aan je vloer te geven, waardoor deze er altijd als nieuw uitziet.

Eenvoudig onderhoud voor je houten vloer met lak afwerking

Met onze lakafwerking hoef je je geen zorgen te maken over uitgebreid onderhoud. Het enige wat je hoeft te doen, is regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen met een mild reinigingsmiddel. Dit houdt je vloer schoon en fris, zonder dat er extra behandelingen nodig zijn. Dankzij de duurzaamheid van de lakafwerking blijft je vloer jarenlang mooi, zelfs bij intensief gebruik.

Kies voor lak afwerking en geniet van je houten vloer met weinig onderhoud

Als je op zoek bent naar een houten vloer met weinig onderhoud, is een lakafwerking de perfecte keuze. Bij Fairwood bieden we een ruime selectie van hoogwaardige lakafwerkingen voor houten vloeren. Met onze lakken geniet je van een prachtige vloer met minimale inspanning.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor jouw houten vloer.