string(1) "p"
Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Cottage Verouderde Houten vloeren

Onze speciale Cottage Verouderde Eiken vloeren, zijn ambachtelijk op de oude manier verouderd en afgewerkt. Keuze uit 5 Kleuren. Kant en klaar geleverd.

Ambachtelijke verouderde eiken vloer

In Engeland heb je prachtige oude dorpjes met oude karakteristieken cottage huizen, "cottages". Per plaats zijn de huizen net iets anders. 

Onze verouderde eiken Cottage vloeren, zijn de houten vloeren zoals gebruikt worden in deze huizen. Deze eiken vloer zijn ambachtelijk handmatig verouderd en gekleurd in de kleuren van deze "cottages". De vloeren zijn veelal gerookt, waardoor de natuurlijke kleurverschillen van het eiken hout mooi naar voren komen. Dit maakt de vloeren mooi levendig en rustiek. 

Per dorpje hebben wij een andere Cottage vloer. Eén van deze is Bibury. Bibury is een echte authentieke gerookte vloer, afgewerkt met olie. Bibury is een typisch Engels dorpje in de Cotswold Area. Dit doropje is opgebouwd uit stenen uit dit gebied en de kleur van de stenen komt overeen met de kleur van de Bibury vloer. Daarnaast staat dit gebied bekent om de wilde forellen. Deze worden ook gerookt, net zoals de Bibury houten vloer.

Zo heeft elke variant zijn eigen unieke verhaal.

De andere kleuren er zijn; zijn White Coppice (hele witte lichte kleur), Broad Campden (warme geel/bruine tint), Lavenham (Donker gerookte, wit/grijze tint) en Blank Bourton (donker zwarte kleur).

De Cottage vloeren zijn zowel in Massief hout als in Lamelparket te leveren. Zo kan deze ook gelegd worden bij vloerverwarming.

Ze zijn al kant en klaar afgewerkt en kunnen na het leggen direct belopen worden. Ook is het heel makkelijk om deze vloer zelf te leggen, zodat u ook een hoop kosten bespaart!

De varianten kunt u allemaal in grote vakken bewonderen in onze showroom.