Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Ontdek de Pracht van Visgraat Vloeren

Bij het kiezen van een visgraat vloer sta je voor een overvloed aan mogelijkheden, variërend van traditionele tapis visgraat tot moderne lamel visgraat. Maar hoe maak je nu de juiste keuze?

Technologische Vooruitgang in Visgraat Vloeren:

Vroeger werden dunne eiken latjes één voor één op de ondervloer gelijmd en genageld om een tapis visgraat vloer te creëren. Hedendaags biedt de technologie een efficiëntere optie: de eiken visgraat lamel. Deze bestaat uit een meerlaagse berken multiplex ondervloer met een kant-en-klare eiken toplaag, waardoor het leggen van een visgraat vloer moeiteloos en eenvoudig is geworden.

Keuzes in Maten en Patronen:

De keuze van de juiste maat visgraatpatronen biedt diverse opties. Voor een klassieke jaren '30 uitstraling kiezen velen voor 9×45 cm, terwijl modernere woningen vaak de voorkeur geven aan 12,5×60 cm. Voor ruimtes met meer grandeur zijn grotere maten zoals 14×70 cm of 15×70 cm een mogelijkheid, waarbij de grootte van de visgraat wordt aangepast aan de ruimte.

Unieke Opties: Vintage Visgraat Vloeren:

Voor wie iets unieks zoekt, is er de vintage visgraat. Elk plankje is anders, met open noestjes, scheuren en een doorleefde uitstraling. Deze visgraatvloeren kunnen worden afgewerkt met olie of lak in diverse kleuren, waardoor je een vloer krijgt die perfect past bij jouw persoonlijke stijl.

Verfijning met Band en Bies:

Bij klassieke visgraat vloeren worden vaak een band en een bies van donker wengé hout toegevoegd, die langs de muren lopen. Deze details, aangebracht door een ervaren parketlegger, benadrukken het visgraatpatroon en geven de vloer een elegante uitstraling.

Fairwood: Jouw Partner in Visgraat Vloeren:

Bij Fairwood begrijpen we dat het kiezen van de juiste visgraatvloer een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we advies op maat en begeleiden we je graag bij het maken van de juiste keuze. Onze visgraatvloeren worden met vakmanschap afgewerkt in de door jou gekozen kleur en afwerking, zodat je direct kunt genieten van je nieuwe vloer.

Of je nu kiest voor een klassieke tapis visgraat, een moderne lamel visgraat of een unieke vintage visgraat, een visgraat houten vloer voegt karakter en stijl toe aan je interieur. Het is een tijdloze keuze die zowel in klassieke als moderne interieurs schittert.

Bij Fairwood hebben we een uitgebreid assortiment visgraatvloeren in verschillende stijlen, maten en afwerkingen. Onze vloeren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en worden met zorg geproduceerd. Ontdek de schoonheid van een visgraat vloer en geef je interieur een tijdloze en elegante uitstraling.

Benieuwd geworden naar onze visgraatvloeren? Bezoek onze showroom of bekijk ons assortiment online en ontdek de mogelijkheden van een visgraat vloer voor jouw huis.