Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Slanke strakke tafel

Deze prachtige slanke strakke tafel is erg populair. Door het dunne blad is het een ideale tafel in een strak interieur of in een huis met niet veel ruimte.

Scandinavische strakke eettafel Linton

Deze prachtige tafel is veel verkocht. Het is een tafel die goed past in een klein huis of kamer. Het neemt niet teveel ruimte in en is minder robuust dan bijvoorbeeld een kloostertafel. Hierdoor komt deze minder zwaar over.

Ook is deze tafel prachtige in een strak en modern interieur.

Het houten blad komt bij deze tafel heel mooi naar voren. Wij leveren deze daarom in 2 verschillende houtsoorten: Europees eiken met noesten en Essen hout. Dit Essen hout (zoals op de foto) heeft een hele bijzondere nerven structuur met prachtige tekeningen. Hierdoor is deze tafel echt een bijzonder object in huis!

De tafel kunnen wij in veel verschillende kleuren afwerken. In eiken zijn er wel meer dan 30 kleuren mogelijk. In onze speciale kleurmenghoek kunnen wij de kleur voor u op maat mengen. Kiest u voor Essen dan zal de tafel altijd een lichte kleur krijgen. 

Ook kan de tafel goed met lak worden afgewerkt waardoor deze heel onderhoudsvrij is en heel makkelijk in gebruik. U kunt zelfs hier een hete kop thee of koffie op zetten zonder viltje.

Meer informatie over deze tafel? U kunt deze in onze showroom komen bekijken of meer informatie vinden op onze website.