Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Robuuste eiken kloostertafel

Robuuste eiken kloostertafels, keuze uit 5 modellen. Als enige in NL kunt u bij ons zelf de kleur samenstellen. Ook kunt u zelf een blad uitkiezen

Robuuste eiken kloostertafels

Robuuste eiken kloostertafels zijn echte leeftafels. Heel leuk voor in een woonkeuken of als grote tafel in de woonkamer. U kunt hier heerlijk met veel familie en vrienden aan eten en borrelen. 

Door het robuuste karakter leeft deze tafel echt! Het hout heeft noesten, scheuren en is licht geschraapt/verouderd. 

Wij hebben 5 verschillende modellen kloostertafels:

- Lindisfarne: Deze tafel heeft een klassieke bolpoot en is een traditionele kloostertafel. Bij deze tafel wordt er vaak voor gekozen om de poten wit te maken. Maar wilt u liever de hele tafel in 1 kleur, dan kan dit natuurlijk ook!

Eiken kloostertafel

 

- Herefordshire:. Dit model is wat strakker en heeft een H-poot. Maar deze tafel heeft wel het robuuste eiken blad. Deze tafel is ook heel handig met een bankje. De poten staan wat verder naar binnen waardoor u makkelijk op en af en bankje kan.

Kloostertafel eiken

 

- Durham: Dit model zit qua stijl tussen de Lindisfarne en Herefordshire tafel in. Zo heeft het een iets strakkere poot dan de Lindisfarne tafel, maar wel de onderbalk. Hierdoor is het een echte robuuste eiken tafel.

Eiken kloostertafel Durham

 

- Eettafel York: Deze tafel heeft een onderrand onder de tafel. De poten zijn strak, maar door de onderrand is het een hele landelijke tafel.

Kloostertafel eiken York

 

- Amberley: Deze eettafel is iets strakker voor het blad. Alle noesten zijn gevuld en het blad is gladder. Het onderstel van deze tafel heeft een klassieke boederij stijl met dwarsbalken.

Eiken kloostertafel Amberley

Kleuren kloostertafel

Onze kloostertafels zijn onbehandeld. U heeft hierbij de keus om zelf nog uw eigen kleur uit te zoeken voor de tafel. Zo hebben wij als enige in Nederland een speciale kleuren menghoek. Hier kunnen wij samen met u de juiste kleur mengen. Zo hoeft u dus niet persé een kleur te kiezen uit onze standaard kleuren (20 stuks).

In onze werkplaats kunnen wij de tafel dan voor u afwerken in deze kleur.

Ook is het mogelijk om de tafel te laten roken. Door het roken krijgt het hout een donker/grijze uitstraling. Ook komen de kleurverschillen heel mooi naar voren.

Wilt u liever de tafel behandeld hebben met lak dan kan dit ook! Lak is heel onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken. Ideaal dus voor een gezin.

Heeft u interesse in één van deze eiken kloostertafels, dan bent u van harte welkom om deze in het echt te komen bekijken in onze showroom!