Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Vintage Verouderde Houten Vloeren

Een verouderde houten vloer, ook wel bekend als onze vintage vloeren, voegt karakter en warmte toe aan elk interieur. De vloer is handmatig verouderd. Daarnaast nooit na te maken in PVC.

Een verouderde houten vloer, ook wel bekend als onze vintage vloeren, voegt karakter en warmte toe aan elk interieur. In dit artikel ontdekken we waarom steeds meer mensen kiezen voor deze rustieke verouderde oude houten vloer en wat het kan betekenen voor de uitstraling van je huis.

Waarom kiezen voor een verouderde houten vloer?

Een verouderde houten vloer heeft een unieke aantrekkingskracht. Het is meer dan alleen een vloer; het is een verhaal van ambacht en geschiedenis. Mensen kiezen vaak voor een verouderde houten vloer vanwege de authentieke uitstraling en het feit dat elke plank een eigen karakter heeft. Het brengt een gevoel van tijdloze elegantie in huis, iets wat moeilijk te bereiken is met modernere vloerbedekkingen.

Wat doet deze vloer met uw interieur?

Een verouderde houten vloer transformeert de sfeer van een ruimte. Het geeft een gevoel van warmte en nostalgie, waardoor het perfect is voor zowel traditionele als eigentijdse interieurs. Het natuurlijke karakter van het hout zorgt voor een unieke uitstraling die zich aanpast aan de stijl van je huis. Het voegt een vleugje authenticiteit toe dat niet kan worden gerepliceerd door moderne materialen. U ziet in elke plank de mooie tekening van het hout. Elke plank is uniek en geen één is hetzelfde.

Rustieke echte houten vloer die er niet in pvc te krijgen is

Er is iets bijzonders aan een echte houten vloer, vooral wanneer deze rustiek en verouderd is. Deze kwaliteit is moeilijk te repliceren in PVC-vloeren. De texturen, nerven en kleurschakeringen van echt hout voegen een ongeëvenaarde warmte en karakter toe aan de ruimte, iets wat kunstmatige materialen niet kunnen evenaren.

Vintage verouderde planken handmatig verouderd

Onze vintage verouderde planken worden met de hand vervaardigd, waardoor elk stuk uniek is. Het handmatige verouderingsproces geeft de vloer een authentiek gevoel, alsof het al vele jaren in gebruik is. Dit vakmanschap draagt bij aan de exclusiviteit van de vloer en benadrukt het ambachtelijke aspect van onze producten.

Rustiek met deels open noesten, brede planken van 22 cm breed

Onze vintage verouderde houten vloeren kenmerken zich door hun rustieke uitstraling, inclusief deels open noesten. Deze natuurlijke kenmerken voegen extra karakter toe aan de vloer en benadrukken het authentieke karakter van het hout. Met een royale breedte van 22 cm stralen de planken robuustheid uit en geven ze een gevoel van ruimte aan elke kamer.

Geschikt om te leggen op vloerverwarming

Moderne gemakken zoals vloerverwarming hoeven geen concessie te zijn als het gaat om een verouderde houten vloer. Onze vloeren zijn geschikt om te leggen op vloerverwarming, waardoor je kunt genieten van zowel de esthetiek als het comfort van een warme vloer.

In meer dan 30 kleuren af te werken, mooi om de planken te roken

Diversiteit is de kracht van onze collectie. Met meer dan 30 kleuropties om uit te kiezen, kun je de vloer aanpassen aan jouw persoonlijke smaak en de stijl van je huis. Het roken van de planken benadrukt de natuurlijke kleurverschillen, waardoor de vloer nog meer diepte en karakter krijgt. In onze showroom hebben wij een grote kleuren menghoek, waar u kunt kiezen uit één van onze 30 standaard kleuren. Zit de kleur hier nog niet tussen dan mengen wij deze samen met u op maat. Deze kleur kunnen wij dan in onze eigen werkplaats op de planken aanbrengen.

Direct leverbaar, bezoek onze showroom in Tiel en/of Rijnsburg.

Als je enthousiast bent geworden over onze vintage verouderde houten vloeren, nodigen we je uit om onze showroom in Tiel of Rijnsburg (Noordwijk) te bezoeken. Hier kun je niet alleen de verschillende kleuren en texturen ervaren, maar ook deskundig advies krijgen over welke vloer het beste bij jouw wensen en interieur past.