Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Houten vloer

Houten vloer, massieve planken en lamelparket direct uit voorraad leverbaar. Duurzaamheid en kwaliteit zijn hierbij belangrijk. Ook voor op vloerverwarming

Houten vloer, massieve eiken vloer en lamelparket

Bij Fairwood bent u aan het juiste adres voor het kopen van een massieve houten vloer of lamelparket.

Wij vinden kwaliteit en duurzaamheid belangrijk en daarom leveren wij nog massieve houten vloeren. Deze kunt u meerdere keren schuren en gaan daarom honderden jaren mee. 

Ons lamelparket, dat uitstekend geschikt is voor vloerverwarming, wordt gemaakt van berken multiplex. Dit is de best mogelijke onderlaag die u er beschikbaar is. Dit vinden wij belangrijk, zodat u jarenlang plezier heeft van uw houten vloer. De vloer werkt dan minimaal en u kunt deze gemakkelijk na een aantal jaren opschuren en in een andere kleur afwerken.

Houten vloer bekijken magazijn

Wij werken met duurzame lijnzaadolie en kunnen de houten parket vloeren speciaal voor u kleuren in de kleur die u mooi vindt. Doordat er geen oplosmiddel in de olie zit, is deze ook niet schadelijk voor de natuur.

Wij vinden duurzaamheid belangrijk, zodat de wereld ook weer goed doorgeven wordt aan onze kinderen, kleinkinderen en achter kleinkinderen.

Als u bij ons langskomt voor een deskundig informatie gesprek over een nieuwe houten vloer, ontvangt u daarbij van ons een proefstaal met verschillende kleuren die u mee naar huis mag nemen. Het is namelijk erg fijn om in uw ruimte met het licht inval en uw meubelen de kleur van de vloer te zien. U kunt dan gemakkelijk een keus voor de kleur maken.

Daarnaast hebben wij een grote showroom met veel grote voorbeelden van vloeren die ook op de grond liggen. U kunt zich dan goed voorstellen hoe dit in uw huis en kamer eruit komt te zien. Het is hierbij mogelijk om de houten vloeren en partijen hout in ons grote magazijn te bekijken.

Kortom, u bent van harte welkom in onze showroom om vrijblijvend naar houten vloeren te komen kijken en hier deskundig advies over te krijgen.