Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Visgraat vloer

Visgraat parket is helemaal de trend van nu! Met veel verschillende maten, kwaliteiten en kleuren hebben wij voor iedereen een geschikte visgraat vloer.

Visgraat parket vloer

Een visgraat vloer is momenteel helemaal in. In woonmagazines en pinterest kom je er niet meer omheen.

Door te kiezen voor een andere maat of kwaliteit met veel of weinig noesten kan iedereen zijn eigen style en uitstraling kiezen. Daarnaast kun je bij ons ook je eigen kleur samenstellen en uitkiezen. Zo maak je, je eigen unieke visgraat vloer.

Visgraat wordt geleverd in 2 verschillende soorten; tapis en lamelparket. De tapis variant wordt vaak helemaal glad geschuurd, waardoor de parket vloer een strakkere uitstraling krijgt. Bij een lamelparket ziet u de v-groef nog tussen de planken en dan wordt de vloer levendiger.

Daarbij kun je ook kiezen uit een kwaliteit met vrijwel geen noesten of juist een hele rustieke variant met noesten.

Ook is keus in de maat van de visgraat. Als je kiest voor een smalle kleine maat dan is de vloer wat drukker en klassieker dan een grote walvisgraat. Maar er zijn natuurlijk ook nog veel maten daar tussen in.

Fairwood bestaat dit jaar 20 jaar en met onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend advies geven over de verschillende mogelijkheden bij een visgraat houten parket vloer. Daarnaast hebben wij speciale parketleggers die alleen visgraat voor ons leggen, dit is namelijk echt een vakmanschap. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres voor het kiezen en kopen van een visgraat vloer.

Mocht u weer informatie willen dan nodigen wij u van harte uit in onze grote showroom in Tiel.