Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Houten wanden

Houten wanden zijn helemaal de trend. Hierdoor krijgt de ruimte warmte en sfeer. Leuk als achterwand in keuken, slaapkamer of in de woonkamer.

Houten wand

Houten wanden zijn helemaal de trend om sfeer en warmte aan de ruimte te geven.

Voor het maken van een houten wand gebruiken wij vloerdelen, deze zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, dikte en kleuren. Zo kunt u zelf helemaal uitzoeken wat past bij uw huis en interieur.

Het is bijvoorbeeld heel erg leuk om in de slaapkamer een houten wand achter het bed te maken. Dit kan dan van Grof en Stoer eiken met noesten, dit geeft een hele rustieke levendige uitstraling aan de kamer. Kiest u voor een strakke houten wand zonder noesten dan krijgt u natuurlijk weer een hele andere uitstraling.

Ook is het mogelijk om de achterwand van de keuken met hout te bekleden. Als het hout dan wordt afgelakt heeft u een goede bescherming tegen water en vuil en geeft het een warme uitstraling aan uw keuken.

Een houten wand is een kleinere investering dan een houten vloer en kan makkelijk door u zelf gemonteerd worden. Zo heeft u voor een klein bedrag een andere look in uw kamer.

Voor het maken van een houten wand maakt u eerst een rachel werk op de muur. U kunt daarna zelf de planken op dit rachelwerk vast maken met een tekker of met schroeven.

Bent u benieuwd naar houten wand en wilt u graag de mogelijkheden zijn, dan nodigen wij u van harte uit in onze showroom. Hier hebben wij verschillende voorbeelden aan de muur en verder kunnen alle vloerdelen op de wand gebruikt worden. 

Onze showroom is 6 dagen per week geopend en u kunt gewoon bij ons binnen lopen.