Profielfoto van Fairwood b.v.
Fairwood b.v.
Stephensonstraat 23, 4004JA Tiel
maandag
Gesloten
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 20:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Houten Schuifdeur

Massieve eiken houten schuifdeuren gemaakt van eiken hout. Inclusief bevestigingssysteem. Deze deur wordt speciaal op maat gemaakt. Meer dan 30 kleuren.

Houten schuifdeur

Houten schuifdeuren zijn ideaal bij ruimtes waar u wat minder ruimte heeft voor een deur. Een schuifdeur neemt namelijk veel minder ruimte in, zeker als u ze open wilt doen. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook heel leuk om te zien!

De schuifdeuren maken wij van Europees eiken Rustiek of Yellow Poplar. De deuren gemaakt van yellow poplar kunnen in een RAL kleur dekkend worden afgewerkt.

De Europees eiken Deuren zijn mooi om af te werken met olie of lak. U kunt hiervoor kiezen uit onze 25 kleuren en de deur kunnen wij dan voor u afwerken in de kleur die u mooi vindt.

Bij de schuifdeur zit ook een bevestigingrail en systeem, waardoor u gemakkelijk zelf de deur kunt ophangen.

De houten schuifdeuren maken wij helemaal speciaal voor u op maat die u nodig heeft. Elke opening is immer anders. De levertijd is hierdoor circa 8 weken.

Wij raden aan om de maat van de opening te nemen en dan overal 5 cm extra te nemen zodat de deur goed over de opening valt.

Mocht u interesse hebben in een schuifdeur dan kunt u vrijblijvend een prijsopgave bij ons aanvragen via onze website: Aanvragen offerte schuifdeur.

Stuur een mail naar info@fairwood.nl of kom langs in onze showroom.