Partner

Fairwood b.v.

Als familiebedrijf verkopen wij houten vloeren en houten tafels. Uit voorraad, korte levertijden. Massief parket, lamelparket, visgraat en massieve tafels.

Bedrijfsoverzicht Fairwood b.v.

Ovale eettafel

Ovale eettafels in Eiken, Kersen, Maple en Noten. Keuze uit meer dan 5 modellen en vrijwel direct uit voorraad leverbaar. Zelf de kleur nog te kiezen.

Ovale eettafels

Ovale eettafels zijn ontzettend praktisch in kleinere ruimtes. Doordat de poten in het midden zitten kunt u helemaal rondom de tafel zitten. Hierdoor kunt u veel stoelen en mensen aan de tafel kwijt.

Bij Fairwood leveren wij verschillende modellen ovale tafels, zoals Edinburgh, Easton, Angle, Preston en Ingleton.

Deze tafels zijn onbehandeld uit voorraad leverbaar. U kunt dan nog zelf uw afwerking en kleur kiezen. De tafel kan bijvoorbeeld gelakt of geolied worden. Hierbij heeft u keus uit meer dan 20 kleuren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om de poten wit of zwart af te werken en het blad een andere kleur.

U heeft bij ons het voordeel dat als de tafel uit voorraad leverbaar is dat u zelf het blad mag kiezen. Wij lopen dan met u mee naar het magazijn en dan kunt u de beschikbare bladen bekijken. Zo weet u precies wat u ontvangt en hout is een natuurproduct dus elk blad is immers hetzelfde.

Naast ovale tafels hebben wij ook ronde tafels en rechthoekige tafels. Voor meer informatie over onze modellen: www.fairwood.nl

In onze grote showroom in Tiel kunt u de modellen komen bekijken en kunt u ook de kleur uitkiezen.

 

 

 

Meer lezen over
'Ovale eettafel'?

meer van deze professional

Robuuste eiken kloostertafel

Robuuste eiken kloostertafels, keuze uit 5 modellen. Al...

Eiken tvmeubel

Eiken Tvmeubels zijn helemaal weer in! Door het mooie m...

Houten vloer Lamelparket

Lamelparket zijn houten planken die bestaan uit berken ...

Toon alle 16 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.