GARDENA: knippen, scheren en trimmen in de tuin

17 Mei 2016

Tuinspecialist GARDENA introduceert een nieuwe serie snoeigereedschappen.


Grote of kleine hagen zijn in een handomdraai netjes in model en de ongemaaide randjes van het gazon worden eenvoudig getrimd. Met de nieuwe snoeigereedschappen van GARDENA kun je jezelf gerust tuinkapper noemen.

Knippen

GARDENA presenteert nieuwe elektrische EasyCut heggenscharen met meslengtes van 45, 50 en 55 cm. Door de uitgebalanceerde gewichtsverdeling, het slanke ontwerp en handvat is het knippen van hagen een eenvoudig klusje. Je kunt ermee werken in een ontspannen lichaamshouding en dat is wel zo prettig wanneer je langdurig snoeit. Een tipprotector beschermt het mes tegen eventuele beschadigingen bijvoorbeeld tijdens het snoeien langs muren of dichtbij de grond. De nieuwe elektrische heggenscharen van GARDENA hebben een extra veiligheidsvoorziening die het per ongeluk doorknippen van het snoer helpt voorkomen.

Trimmen en scheren

Voor het meer fijne knipwerk is de nieuwe AccuCut Li van GARDENA ideaal. Er zijn twee modellen: een graskantschaar en een buxusschaar. De graskantschaar heeft een messenblad van 8 cm en de buxusschaar een messenblad van 12 cm. Je knipt eenvoudig de graskantjes weer strak en de buxus mooi in model. Met een volle accu kun je gemiddeld 30 minuten onafgebroken werken (oplaadtijd: 5 uur). Een grote vergrendelingsknop en schakelaar op het handvat maakt het werken veilig en comfortabel. De messen bewegen niet tenzij zowel de schakelaar als de vergrendelingsknop gelijktijdig worden ingedrukt.

- GARDENA heggenscharen EasyCut zijn verkrijgbaar vanaf € 64,99 (45 cm).
- GARDENA buxusschaar AccuCut Li is verkrijgbaar voor € 64,99
- GARDENA graskantschaar AccuCut Li is verkrijgbaar voor € 59,99

Kijk voor meer informatie op www.gardena.nl.

Publicatiedatum: 17 mei 2016

AANBEVOLEN

Afwatering Hoginox

Voor de afwatering van de inrit, rondom het zwemba...

Mollen/muizen bestrijder

De Mauki mollenbestrijder is een professionele mac...

Maak van je eigen tuin een makkelijke moestuin

Wij vertellen je in dit artikel alles wat je wilt ...

Tuinonderhoud: snoei, maai en knip!

De beste tuinonderhoud bereik je met behulp van mu...

72V tuingereedschap op accu

Complete vrijheid met de tuingereedschappen op acc...
Advertentie