GARDENA AquaClean accu drukreiniger

De GARDENA drukreiniger AquaClean met krachtige waterstraal is ideaal voor het reinigen van terrassen en balkons, tuinmeubelen, fietsen, auto’s, boten of kliko’s. Je hebt geen beperking van een elektriciteitssnoer.

Getest door:

Even voorstellen...

Heel leuk om deze drukreiniger te mogen testen. Het lijkt me een heel handig apparaat, met al zijn mogelijkheden. Ik ben benieuwd hoe dit in de praktijk gaat uitpakken.

Veel mogelijkheden

Het valt gelijk op dat er veel verschillende onderdelen zijn, wat suggereert dat je veel mogelijkheden hebt. Ik vind het ideaal dat het apparaat is voorzien van een accu en je dus niet met een snoer te maken hebt. Daarnaast hóef je geen gebruik te maken van een buitenkraan. Er zit namelijk een waterslang bij die je in een reservoir als een emmer kunt leggen en daar het water vandaan kunt halen. Dit maakt het een stuk handiger in gebruik.

Verschillende spuitmonden

Er zitten dus veel hulpstukken bij, maar desondanks kun je snel aan de slag. Je hebt drie verschillende spuitmonden van 40 graden, 15 graden en 0 graden. Degene die je wilt, bevestig je op de reiniger, de twee die je niet gebruikt kun je heel eenvoudig onderaan vast klikken. Zo dat je ze altijd bij de hand.

Waterdruk verlagen

Verder kun je kiezen de waterdruk van de reiniger verlagen, al naar gelang welk oppervlak je wilt schoonmaken. Dit soort zaken maken het, samen met de drie spuitmonden, een erg praktisch apparaat.

Het reinigen

Ik heb de reiniger getest op tegels in mijn voortuin, met water uit een emmer. Dit ging echt prima. De tegels worden goed schoon en het water uit een emmer halen is ook echt ideaal. Er zitten een handige vlotter om de slang, zodat hij altijd goed in de emmer ligt. Het wisselen van druk gaat ook heel eenvoudig.

Conclusie

Heel erg tevreden over deze drukreiniger, heerlijk compact en hij beschikt over superhandige oplossingen als het wisselen van druk, verschillende spuitmonden en de mogelijkheid om water uit een reservoir te halen. Dit is een topapparaat.

Reacties