Profielfoto van Zonnelux
Zonnelux
Corridor 4a, 5466 RC VEGHEL
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Schitterende en zonwerende paneelgordijnen

Paneelgordijnen. Ze zijn stijlvol, praktisch, zonwerend, isolerend en daarmee onmiskenbaar multifunctioneel op het gebied van raamdecoratie.

Paneelgordijnen. Ze zijn stijlvol, praktisch, zonwerend, isolerend en daarmee onmiskenbaar multifunctioneel op het gebied van raamdecoratie. Deze veelzijdige panelen zijn toe te passen op verschillende manieren en geven je interieur een fraaie eyecatcher.

Paneelgordijnen zijn op de eerste plaats een ideale oplossing voor grote raampartijen, zoals je die vaak ziet bij een schuifpui of een andere ruimte die grenst aan een tuin of balkon. Dit type raamdecoratie bestaat uit grote panelen stof die je via een horizontale rails kunt verschuiven.

Ze zijn leverbaar in afmetingen van maximaal 600 cm breed en 300 cm hoog. Verder is het goed om te weten dat paneelgordijnen niet voorzien kunnen worden van elektrische bediening, maar dat ze gelukkig wel heel eenvoudig handmatig te bedienen zijn.

Bij het openen van de schuifpui kun je de losse panelen eenvoudig aan de kant schuiven als je kiest voor meerdere sporen, variërend van twee tot vijf sporen. Op deze manier kun je de doorgang naar buiten vrijmaken tijdens de lente- of zomerdagen. Bij paneelgordijnen voor de schuifpui kun je kiezen hoe de panelen over de sporen voor elkaar langs schuiven.

Een spoor is te vergelijken met een rail: bij twee sporen zijn er dus twee rails waar de panelen in hangen. Onze regel is: hoe breder het paneelgordijn, hoe meer sporen we aanraden. Je kunt het paneelgordijn op die manier namelijk helemaal openschuiven. Iets dat prettig is wanneer je het open karakter van grote raampartijen wilt behouden of zelfs benadrukken.

Creëer je eigen stijl

Wil je je interieur nét dat beetje extra geven door je eigen smaak hierin (subtiel) te verwerken? Ook dan kun je alle kanten op met paneelgordijnen, want bij Zonnelux is het mogelijk om deze geheel op maat te laten samenstellen. Zo kun je allereerst kiezen uit een breed palet van maar liefst 303 kleuren, welke je bovendien met elkaar kunt combineren.

Denk bijvoorbeeld aan de samenvoeging van meerdere kleuren per paneel of verschillende afwerkingen wat betreft transparantie, te weten lichtdoorlatend, zonwerend en verduisterend. Tot slot kun je de puntjes helemaal op de ‘i’ zetten door de toevoeging van stijlvolle paneelclips. Deze zijn exclusief beschikbaar voor de panelen van rolgordijnstof en zorgen ervoor dat de stof op deze plekken lang mooi blijft.

Multifunctioneel inzetbaar

Naast de belangrijkste functie als raamdecoratie, kun je ook met andere redenen kiezen voor paneelgordijnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een flexibele roomdivider, welke je in een handomdraai kunt realiseren met paneelgordijnen? Erg handig wanneer je een woonruimte op een laagdrempelige manier slim (en snel) wilt opdelen in afzonderlijke ruimtes.

Ook benieuwd hoe paneelgordijnen jouw woning tot een hoger niveau kunnen tillen? Onze Zonnelux specialisten denken graag met je mee! Kom gerust op bezoek bij één van onze verkooppunten of krijg een advies op maat middels een telefonisch en vrijblijvend adviesgesprek.