Waarom Duette® gordijnen ideaal zijn voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn praktisch, maar niet elke raamdecoratie is mogelijk. Lees hier waarom Duette® perfect zijn voor kunststof kozijnen.

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze lang in tact blijven. Uiteraard wil je de levensduur niet verkorten door raamdecoratie te plaatsen die de kozijnen beschadigen. Helaas is dit bij veel raambekledingen wel noodzakelijk, maar gelukkig niet bij Duette® gordijnen. Hoe dat precies zit vertellen we je nu. 

Het monteren van Duette® op kunststof kozijnen

Is het schadevrij monteren van raambekleding überhaupt mogelijk? Ja, dat kan zeker. Wij snappen maar al te goed dat niet iedereen fan is van het boren en schroeven in kunststof kozijnen. Vooral omdat dit in veel huurwoningen niet is toegestaan. Met Duette® gordijnen is dat geen probleem. Wij monteren de gordijnen middels Perfect Fit of klemsteunen. Hierdoor blijft alles heel.

Duette® voor kunststof kozijnen

Ontdek alle voordelen van de Duette® gordijnen

Zoals je net hebt gelezen is de mogelijkheid om Duette® schadevrij te plaatsen een groot pluspunt. Maar er is meer… Deze raambekledingen beschikken over goede isolerende eigenschappen. De bijzondere honingraatstructuur maakt het product energiezuinig, waardoor je ook bespaart op je energierekening. Door de vochtbestendige stoffen zijn Duette® ook geschikt voor badkamers. Én niet geheel onbelangrijk, ze zijn makkelijk te onderhouden.

Meer raamdecoraties voor kunststof kozijnen

Bij Zonnelux bieden we nog veel meer oplossingen aan die geschikt zijn voor kunststof kozijnen. Wat dacht je van de stijlvolle houten- en aluminium jaloezieën? Of ga voor de klassieke (duo)rolgordijnen. Om het makkelijk te maken hebben we alle raambekledingen voor kunststof kozijnen voor je op een rijtje gezet. Bezoek één van onze verkooppunten om alle raambekledingen met elkaar te vergelijken.

Duette® gordijnen voor kunststof kozijnen

Duette® gordijnen op maat laten maken?

Dan zit je bij ons goed. Je kunt de gordijnen helemaal samenstellen naar wens. Dit houdt in dat je de keus krijgt over de stof, kleur, afmetingen en plooibreedtes. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Laat het ons meteen weten, we denken graag met je mee.