Verduisterende Duette® gordijnen in de kinderkamers

In de kinderslaapkamer staat een goede nachtrust op de eerste plek. Kies daarom voor Duette® gordijnen met een verduisterende stof.

In de kinderslaapkamer staat een goede nachtrust op de eerste plek. Je wilt dat je kind goed kan slapen, waarbij het belangrijk is dat het donker is. In een donkere ruimte komt je kind namelijk beter tot rust. Kies daarom voor verduisterende gordijnen in de kinderkamer, we hebben verschillende geschikte stoffen in onze Duette® collectie.

Duette® kinderkamer Duette® shades

Raamdecoratie voor kinderkamers

Voor ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ laat Pauline van Designa het eindresultaat van de kinderslaapkamer zien. Pauline: ‘’Voor de kinderkamers hebben we uit de collectie van Zonnelux de juiste kleur voor de Duette® gordijnen weten samen te stellen. Voordeel van deze raamdecoratie is dat je het kunt optrekken tot boven, maar je kan hem ook naar beneden laten zakken en desgewenst parkeer je hem in het midden.’’

Duette® met verduisterende effect

De Duette® collectie bevat verduisterende gordijnen voor de kinderkamer en door het grote aanbod kleuren kun je ermee zowel een jongenskamer inrichten als een meisjeskamer inrichten. Door de minimalistische uitstraling is het Duette® gordijn de perfecte raamdecoratie voor een moderne kinderslaapkamer.

Duette® Shades in de kinderkamer Duette®

 

SmartCord®: kindveilige bediening

Naast verduisterende gordijnen voor de kinderkamer is het ook belangrijk om te kijken naar de veiligheid van de producten. Ongelukken door de koord- of kettingbediening (lussen) willen we te allen tijde voorkomen.

Onze raamdecoratie wordt dan ook altijd kind veilig gemonteerd. Het SmartCord® is een speciaal ontwikkelde kind veilige bediening, het heeft een vaste lengte. Er hangen dus geen lange koorden aan het Duette® gordijn waar kinderen gemakkelijk bij kunnen.

Duette gordijnen Duette®

Duette® Top down/Bottom up 

Pauline besprak het al; met het Top down/Bottom up model kun je het Duette® gordijn op iedere gewenste positie voor het raam hangen. Zowel aan de bovenzijde als onderzijde van het raam, maar ook in het midden van het raam. Duette® Top down/Bottom up is ideaal om privacy in huis te creëren. Je kunt de inkijk wegnemen, maar behoudt het daglicht in huis.

Duette®

Verduisterende gordijnen in de master bedroom

Pauline Jorritsma: ‘’In de master bedroom hebben we de kleur groen gecombineerd met blauw. Dat zie je terug in de accessoires. We hebben dan ook gekozen voor groene gordijnen. Omdat de basisstof een in between stof is, hebben we het gordijn gevoerd zodat het donker is ’s avonds. En op de begane grond hebben we dezelfde stof toegepast, weliswaar ongevoerd en uitgevoerd als vouwgordijn.’’

Meer informatie

Wil je meer weten over de opties voor raamdecoratie in de kinderkamer of gewoon inspiratie opdoen? Plan een advies op maat gesprek of bezoek een van onze verkooppunten in Nederland of België. De Zonnelux specialisten voorzien je graag van een passend advies.

Bekijk de 'Van Woonvilla Naar Droomvilla' aflevering