Partner

Zonnelux

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een sfeer die bij je past. Raamdecoratie speelt hierbij een belangrijke rol. Zonnelux heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, passende raambekleding: van jaloezieën tot Duette® en van rolgordijnen tot shutters. Meer inspiratie op doen? Vind een Zonnelux dealer in jouw buurt!

Website
algemene informatie

Zonnelux

Achter het merk Zonnelux staat een organisatie die in binnen- en buitenland actief is als producent van zonwerende en raamdecoratie producten van hoogwaardige kwaliteit. Zonnelux levert haar producten aan detailhandelszaken in Nederland en België. Dit zijn woninginrichters, woningtextielzaken, projectinrichters, zonweringspeciaalzaken en verf- en behangzaken. 

Ieder jaar zijn er meer dan 100.000 tevreden consument. Zonnelux is één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratie producten in de Benelux.

Producten

Bij? het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een sfeer die past bij jouw persoonlijkheid. Zonnelux heeft voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos, passende raambekleding. Het assortiment bestaat o.a. uit rolgordijnen, houten jaloezieën, shuttersplissé & duette® gordijnen maar ook duo rolgordijnen.

Eigen productie

De producten zijn niet alleen decoratief en functioneel, maar worden ook gemaakt van de beste materialen. Zonnelux produceert 99% van haar producten in eigen beheer. In twee fabrieken in Oost-Europa zijn meer dan 175 mensen werkzaam. Op deze manier zijn de levertijden kort en zijn we in staat een uitstekend prijsniveau in de markt te zetten.

Geschiedenis

Oprichter J.H. van Bladel begon 40 jaar geleden in een garagebox met de productie van jaloezieën en daarna met de groothandel in pvc lamellen. Door de jaren heen is Zonnelux - onder andere door overnames - gegroeid van 4 productgroepen naar dé leverancier met een zeer compleet assortiment raamdecoratie voor iedere stijl. Zonnelux is vandaag de dag één van de grotere aanbieders van op maat gemaakte raamdecoratieproducten in de Benelux.

artikelen

Nieuwe raamdecoratie voor Fajah Lourens

Fajah kiest voor 50 mm houten jaloezieën (kleurnummer 5628 met 25 mm ladderband 532) en verduister...

Binnenkijken: Zonnelux shutters bij Daniëlle

Daniëlle koos voor clear view shutters met vouwrailsysteem. Door het railsysteem zijn de shutters e...

Toon alle 16 artikelen
collecties
Zonnelux heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Corridor 4a
5466 RC VEGHEL

0413-367881RECENSIES
CONTACT
Corridor 4a
5466 RC VEGHEL

0413-367881