Binnenkijken: Iconische woning met bronzen aluminium jaloezieën

In dit blog kijk je binnen bij een prachtige woning waar bronzen aluminium jaloezieën in een hotel chique interieurstijl zijn toegepast.

In dit blog kijk je binnen bij een prachtige woning, waar elk onderdeel van het interieur ‘hotel chique’ uitstraalt. De luxueuze leefkeuken, open woonkamer en elegante zithoek, samen is het een iconische plek om dagelijks door te brengen. Om het geheel af te maken is er gekozen voor aluminium jaloezieën in een unieke, bronzen kleur.

Bronzen aluminium jaloezieën

Download de gratis brochure

De vergeten voordelen van aluminium jaloezieën

De laatste jaren zijn houten jaloezieën populair, waardoor de aluminium jaloezieën nog wel eens worden vergeten. Desalniettemin is het een veelzijdig product met een hoop voordelen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes en in diverse kleuren, Daarbij zijn er nog meer nuttige eigenschappen.

Aluminium jaloezieën hebben dunnere lamellen en zijn hierdoor lichter om handbediend te openen. Het pakket aan de bovenkant van het raam is een stuk kleiner dan bij houten jaloezieën. Hierdoor kunnen draai-kiepramen vaak nog volledig open en wordt het raam niet geblokkeerd door de raambekleding. Bovendien zijn ze eenvoudig schoon te houden. Kortom, aluminium jaloezieën hebben veel praktische voordelen.

Bronzen jaloezieën in de keuken

De keuken wordt vaak gezien als de gezinshub in huis, een plek waar je samenkomt. Dit interieur bevat alle elementen voor een fijne sfeer. De grote bank leent zich voor gezelschap en ruimte. Waarbij de bronzen jaloezieën gecombineerd met de overgordijnen een echte binnenkomer zijn. Ze filteren het daglicht en creëren privacy. Het behang kleurt volledig in de ruimte met de aardse tinten.

 

Aluminium jaloezieën op maat   Zonwering op maat

Bekijk alle raambekleding voor de keuken

In de woonkamer ontspan je na een lange dag werken

In de woonkamer aangekomen word je verrast door de lichte kleuren en ruime opzet. De aardse tinten van de keuken zie je terug in diverse accenten. De grote bank trekt meteen de aandacht. Het is een eyecatcher, waarop je na een lange werkdag heerlijk op kan neerploffen.

De tuindeuren zorgen voor het daglicht binnen, wat prachtig gefilterd wordt door de bronzen aluminium jaloezieën. In combinatie met de overgordijnen heeft de raambekleding een warme, fraaie ambiance en ook nog eens functioneel. Overdag creëert het lichtinval en in de avond heb je privacy.

Bezoek een specialist voor persoonlijk advies

Unieke kleur en afwerking

Vaak worden jaloezieën in de kleur zwart, taupe of wit geplaatst. De bewoners van deze exclusieve woning kozen voor de unieke bronzen aluminium jaloezieën. De lamellen zijn voorzien van een textuur, waardoor er een robuustere look ontstaat. De kleur brons past bij vrijwel elke interieurstijl, of je nu kiest voor klassiek, industrieel of zoals hier, een hotel chique interieur.

Veelzijdige aluminium jaloezieën met Megaview®

In deze woning zijn de bronzen aluminium jaloezieën toegepast met het Megaview® systeem. Dit is een speciale manier om de lamellen te tuimelen. Ze schuiven over elkaar heen waardoor er een grote tussenruimte ontstaat met extra zicht naar buiten. Het creëert een prachtige doorkijk, maar je geniet ook van de privacy zodra de lamellen gesloten zijn.

Aluminium jaloezieën op maat  Megaview® aluminium jaloezieën

Interieuradvies van De Drie Leliën

De Drie Leliën overtreft al jaren de woonwensen van bewoners. Ze bieden advies op maat en komen graag bij je thuis om een compleet plan te ontwikkelen. Ze creëren de meest luxueuze interieurs waar je alleen maar van kan dromen. De Drie Leliën kijkt verder dan de basis en daarom is Zonnelux met trots al jaren partner.

Ben je benieuwd naar het effect van raambekleding op jouw interieur? Bezoek dan een specialist in de buurt om advies te ontvangen, welke raambekleding bij jouw raam past. Wil je alvorens nog meer informatie? Download dan de gratis brochures.