Rolgordijnen: De perfecte raamdecoratie voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn hot! Je ziet ze veel in nieuwbouwhuizen, maar ook bij renovaties. Met een paar rolgordijnen maak je kozijnen helemaal af.

Kunststof kozijnen zijn hot! Je ziet ze veel in nieuwbouwhuizen, maar steeds vaker wordt er ook gekozen voor kunststof kozijnen bij renovaties. En terecht! Kunststof kozijnen hebben vele voordelen.

Ze zijn geluids- en warmte isolerend, eenvoudig in onderhoud én duurzaam. Goede raamdecoratie bij deze kozijnen is natuurlijk essentieel. Zonnelux heeft hiervoor de perfecte oplossing: rolgordijnen!

 Rolgordijnen voor kunststof kozijnen Blog rolgordijnen en kunststof kozijnen

Rolgordijnen voor kunststof kozijnen: monteren zonder boren

Het grote voordeel aan rolgordijnen voor kunststof kozijnen is dat je deze kunt monteren op het kozijn, zónder dat je hoeft te boren. Ideaal, want als er eenmaal een gat is geboord in een kunststof kozijn is dit niet eenvoudig te herstellen en blijf je het vrijwel altijd zien. Dat is natuurlijk zonde!

Daarom is het de perfecte oplossing om een rolgordijn te monteren zonder boren of schroeven. Het bevestigen van rolgordijnen op kunststof kozijnen is overigens een fluitje van een cent. Je klikt simpelweg de klemsteunen op het kozijn en vervolgens monteer je het rolgordijn op deze steunen.

Rolgordijnen voor kunststof kozijnen Blog rolgordijnen kunststof kozijnen

Verduisterende of lichtdoorlatende rolgordijnen?

Per woonruimte is het verschillend wat voor rolgordijn je nodig hebt. In de slaapkamer wil je waarschijnlijk het liefst een verduisterend rolgordijn, zodat je heerlijk kunt slapen. In de woonkamer wil je daarentegen misschien liever een lichtdoorlatend rolgordijn wilt.

Door de juiste transparantie van het rolgordijn te kiezen, zorg je voor prachtig gefilterd daglicht in de aangrenzende woonruimte. Rolgordijnen zijn dus niet alleen functioneel maar voegen ook echt wat toe aan jouw interieur.

rolgordijnen voor kunststof kozijnen rolgordijnen voor kunststof kozijnen

Op maat gemaakte rolgordijnen voor jouw kunststof kozijnen

Ga jij voor een stof met een mooie textuur, een dessin of een sprekende kleur? De mogelijkheden voor rolgordijnen voor kunststof kozijnen zijn eindeloos!

Vraag onze gratis brochure aan voor inspiratie, ontvang telefonisch advies op maat of kom op bezoek bij één van onze Zonnelux verkooppunten. De rolgordijnen worden altijd op maat gemaakt zodat deze perfect passen op het kozijn.