Houten jaloezieën in chic-industrieel interieur

De blikvanger van dit chic-industriële interieur zijn de donkere houten jaloezieën van Zonnelux. Ze komen in verschillende ruimtes in deze woning terug.

“Pascal en Bart vonden midden in Breda hun ideale huis. Tot voor kort was hier Bureau Burgerzaken gevestigd. Ze kochten de loft op papier. Na een intensieve verbouwing werd het een chic-industrieel woonhuis met houten jaloezieën van Zonnelux. Wie niet waagt, wie niet wint.” – reportage ‘Een Grote Gok ‘, Stijlvol Wonen.

 

Houten jaloezieën op maat

Chic-industrieel: robuust en eigentijds

Een chic-industrieel interieur wordt gekenmerkt door de robuuste uitstraling met een stoer karakter. Strakke lijnen worden gecombineerd met ronde vormen. In deze woonkamer zijn de donkere houten jaloezieën van Zonnelux een ware blikvanger. Deze komen in verschillende ruimtes terug wat zorgt voor consistentie in het interieur.

Houten jaloezieën in de keuken

Speels en stoer effect

Liefhebbers van industriële interieurs kunnen hun hartje ophalen bij het zien van deze moderne zwarte keuken. Door de hanglampen op verschillende hoogtes te hangen creëer je een speels effect. De massiefhouten keukentafel met stalen onderstel en de steenstrips met baksteen look zorgen voor een stoere uitstraling.

Laat je inspireren door verschillende interieurstijlen, woonruimtes en raamdecoratie producten. 

 

Houten jaloezieën in de slaapkamer

In de slaapkamer zijn ook houten jaloezieën geplaatst. Door de lamellen te kantelen reguleer je het licht voor een prachtig lijnenspel. Hier zijn ze gecombineerd met gordijnen voor een nog warmer effect én extra privacy. Wist je dat raamdecoratie meewerkt aan energiebesparing?

Jaloezieën op maat Houten jaloezieën op kantoor

Meer van dit interieur bekijken? Kijk verder op Pinterest. Voor meer informatie over houten jaloezieën kun je een Zonnelux-specialist bezoeken of advies op maat aanvragen.

 

Foto's: Denise Zwijnen – “Stijlvol Wonen” - © Sanoma Regional Belgium N.V.