Je huis beveiligen met slimme raamdecoratie

Ga je er graag op uit en ben je niet vaak thuis? Slimme raamdecoratie geeft de indruk dat je wel thuis bent, dit geeft een veilig gevoel.

Ga je er graag op uit en ben je daardoor regelmatig niet thuis? Dan is de kans op een inbraak groter, net zoals in de zomerperiode en tijdens de feestdagen. Maar wat nou als je de indruk kan wekken dat je wél thuis bent.. Wist je bijvoorbeeld dat slimme raamdecoratie hierbij kan helpen?

Elektrische houten jaloezieën - slimme raamdecoratie Elektrische houten jaloezieën - slimme raamdecoratie

Altijd een veilig gevoel

Raamdecoratie is mooi, sfeervol en praktisch, maar dat het ook nog de functie heeft om je huis extra te beveiligen zou je niet snel verwachten. Slimme raamdecoratie van Zonnelux is op afstand te bedienen via pullbediening, een afstandsbediening of via de app. Met de laatste optie is het ook mogelijk om timers en scènes in te stellen.

Vraag hier je slimme raamdecoratie brochure aan.

Timers instellen om je huis te beveiligen

Via de MotionBlinds-app is het mogelijk om timers in te stellen. Wil je bijvoorbeeld opstaan met het natuurlijke daglicht, stel de timer in op de tijd dat je normaal wakker wordt. Of denk praktisch, dat de raamdecoratie opent of sluit zodra je het huis verlaat.

Wanneer je gebruik maakt van timers, blijven deze ingesteld, of je nu thuis bent of niet. Het huis blijft automatisch in beweging, er is geen bediening nodig. Je geeft het idee dat er iemand thuis is, waardoor het minder aantrekkelijk is om in te breken. Slimme raamdecoratie geeft een veilig gevoel.

Elektrische rolgordijnen - slimme raamdecoratie Appbediening - slimme raamdecoratie - MotionBlinds

Feiten over woninginbraken

Nadat er in de buurt is ingebroken is de kans dat er weer wordt ingebroken ruim 3 keer groter, 90% van de huishoudens neemt pas maatregelen nadat het gebeurd is. Vele inbrekers zijn voornamelijk ‘gelegenheidsinbrekers’ en zoeken naar woningen met weinig risico’s waar ze snel succes hebben. Om gerust op vakantie te gaan is een goede voorbereiding het halve werk.

Nog meer voordelen van slimme raamdecoratie

  • Comfortabel de raamdecoratie bedienen op afstand
  • Erg eenvoudig en een hoog gebruiksgemak
  • Bespaar energie door de raamdecoratie automatisch te laten zakken
  • Bedien de raamdecoratie met je stem via Amazon Alexa en Google Assistant

 

Nieuwsgierig geworden naar slimme raamdecoratie en de invloed die het op jouw woning kan hebben? Bekijk meer informatie hier of bezoek een Zonnelux specialist bij jou in de regio.