Aluminium jaloezieën van Zonnelux

Jaloezieën op maat zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur.

Aluminium jaloezieën van Zonnelux

Bij Zonnelux vindt u op maat gemaakte horizontale jaloezieën. Jaloezieën met diverse lamelbreedtes zijn verkrijgbaar in de materialen: aluminium, hout en zelfs leder. Er is keuze uit een grote collectie kleuren, geïnspireerd door de nieuwste trends op het gebied van interieur.

Met jaloezieën bepaalt u zelf met één simpele beweging de intensiteit en de richting van het zonlicht dat uw kamer binnenkomt. De jaloezie creëert daarmee een bepaalde sfeer in uw interieur.

Voordelen aluminium jaloezie
Met aluminium jaloezieën  zit u altijd goed. Dit product wordt op maat gemaakt, waardoor ze altijd goed passen en u kunt de jaloezie volledig naar eigen wens afstemmen. Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor alle afmetingen en verschillende bijzondere ramen, zoals ramen met een schuine kant.

Bijzonder bij de aluminium jaloezie is de MegaView® uitvoering: 25 mm lamellen die sluiten als een standaard 25 mm lamel, maar waar bij het openen een doorkijk ontstaat zoals bij een 50 mm jaloezie. Bij de MegaView® behoudt u dus een goed uitzicht naar buiten, zonder dat dit invloed heeft op privacy en lichtinval.

Laat u inspireren
Bezoek snel een van onze verkooppunten en laat u inspireren door de uitgebreide collectie raambekleding producten van Zonnelux.