Aluminium jaloezieën van Zonnelux

Jaloezieën op maat zijn een tijdloos product en geschikt voor elk interieur.

Aluminium jaloezieën van Zonnelux

Bij Zonnelux vind je op maat gemaakte horizontale jaloezieën. Jaloezieën met diverse lamelbreedtes zijn verkrijgbaar in de materialen: aluminium en hout. Er is keuze uit een grote collectie kleuren, geïnspireerd door de nieuwste trends op het gebied van interieur.

Met aluminium jaloezieën bepaal je zelf met één simpele beweging de intensiteit en de richting van het zonlicht dat de kamer binnenkomt. De aluminium jaloezie creëert daarmee een bepaalde sfeer in jouw interieur.

Voordelen aluminium jaloezie
Met aluminium jaloezieën  zit je altijd goed. Dit product wordt op maat gemaakt, waardoor ze altijd goed passen en je kunt de jaloezie volledig naar eigen wens afstemmen. Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor alle afmetingen en verschillende bijzondere ramen, zoals ramen met een schuine kant.

Bijzonder bij de aluminium jaloezie is de MegaView® uitvoering: 25 mm lamellen die sluiten als een standaard 25 mm lamel, maar waarbij het openen een doorkijk ontstaat zoals bij een 50 mm jaloezie. Bij de MegaView® behoud je dus een goed uitzicht naar buiten, zonder dat dit invloed heeft op privacy en lichtinval.

Laat je nspireren
Bezoek snel een van onze verkooppunten en laat je inspireren door de uitgebreide collectie raambekleding producten van Zonnelux.