Raamdecoratie zonder te boren bevestigen

Met het Perfect Fit systeem zorgen de Zonnelux specialisten ervoor dat de klus wordt geklaard binnen vijf minuten én zonder beschadigingen in het kozijn.

Je nieuwe raamdecoratie in een handomdraai én zonder boren bevestigen? Het kan met ons Perfect Fit systeem. Middels deze montagetechniek zorgen onze Zonnelux specialisten ervoor dat de klus wordt geklaard binnen vijf minuten én zonder beschadigingen in het kozijn of plafond.

Niet alle typen raamdecoratie verlenen zich voor deze vorm van montage. Welke wel? Modellen van plissé, Duette®, rolgordijnen en aluminium jaloezieën is geschikt voor het Perfect Fit systeem.

Voordelen van Perfect Fit

Het Perfect Fit systeem is in feite een montagetechniek die raamdecoratie bevestigd, zonder dat daar een boormachine of schroeven aan te pas komen. Erg handig wanneer je kozijnen hebt die gemaakt zijn van kunststof of aluminium, waarbij boren simpelweg geen optie is. Daarnaast is niet alleen de montage zelf, maar ook een eventuele demontage zó gepiept!

Werking van deze montagetechniek

Je vraagt je misschien af hoe de raamdecoratie dan precies wordt bevestigd aan het raam. Een terechte vraag. Het Perfect Click systeem is een frame dat tussen de glaslatten wordt geklemd. De bijbehorende clips worden zo geplaatst, dat ze nauwelijks tot niet zichtbaar zijn. Naast een kliksysteem, kun je ook kiezen voor montage middels Perfect Tape. Hierbij worden de plakprofielen rechtstreeks op het glas of raam geplakt, waardoor schroeven niet nodig zijn.

Perfect Click
Leverbaar in combinatie met plissé (20mm), Duette® (25mm), rolgordijnen (16mm) en aluminium jaloezieën (25mm).

Perfect Tape
Leverbaar in combinatie met plissé (20mm) en Duette® (25mm en 32mm).

       

Flexibele raamdecoratie

Zowel Perfect Click als Perfect Tape zijn uitermate geschikt voor gebruik op deuren, draai-kiepramen of andere objecten die eenvoudig moeten openen en sluiten. De montage vindt namelijk plaats aan de binnenzijde van de kozijnen, waardoor niets de werking hindert.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ons Perfect Fit systeem voor je eigen woning? Neem dan contact op met één van onze specialisten, ze voorzien je graag van een passend en deskundig advies!