Raamdecoratie in de kinderkamer

Een kinderkamer moet niet alleen mooi en inspirerend zijn. Praktisch is ook een must. Wij inspireren je graag met raamdecoratie voor de kinderkamer.

De kinderkamer is een ruimte waar je helemaal los kunt gaan. Voor een kinderkamer is bijna niets te gek. Meerdere kleuren, leuke prints of een fantasie thema. Het mag allemaal! Zo wordt de ruimte een inspirerende kamer waar je kind lekker kan spelen. Maar zeker zo belangrijk: een ruimte waar je kind kan dromen en goed zal slapen. Een kinderkamer moet niet alleen mooi en inspirerend zijn. Praktisch is ook een must.

Als je kindje overdag nog slaapt, is het belangrijk dat je de ruimte goed kunt verduisteren. Een donkere kamer creëert rust. Je kind zal dan beter slapen. Raamdecoratie speelt daarbij een belangrijke rol. We inspireren je graag met verschillende raamdecoratie voor de kinderkamer.

Rolgordijnen

Het rolgordijn is al jaren een populair raamdecoratie product. Zeker in de slaapkamer. De verduisterende stof houdt veel licht tegen en verduistert de kamer goed. Bij de rolgordijn collectie kun je kiezen uit een groot aanbod aan kleuren en patronen. Voor de kinderkamer zijn er dan ook meer dan genoeg keuzes. Kies jij voor een leuke kleur of houd je het liever neutraal?

Houten en aluminium jaloezieën

Met houten jaloezieën en aluminium jaloezieën kun je het daglicht op een prachtige manier filteren. Het lijnenspel dat op de vloer of muur ontstaat is magisch voor kleine kinderen. In combinatie met overgordijnen is het ook de perfecte raamdecoratie om de kinderkamer te verduisteren.

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven een ruimte direct warmte en sfeer. Het vouwgordijn wordt daarom regelmatig gekozen als raamdecoratie voor de slaapkamer. Bij de vouwgordijnen collectie van Zonnelux kun je kiezen uit vier dim-out stoffen. Deze stoffen laten veel minder licht door. De dim-out stoffen kunnen ook als voeringstof bij een andere vouwgordijnstof. Het vouwgordijn verduistert de kamer dan.

Plissé en Duette®

Bij de plissé en Duette® gordijnen kun je bij verschillende kleuren kiezen voor een verduisterende stof. Bij het dag & nacht model kun je zelfs kiezen voor een verduisterende en transparante stof in één product. Overdag creëer je privacy met de transparante stof en ’s avonds maak je de kamer donker met de verduisterende stof.

Inspiratie voor kinderkamers

Wil je meer inspiratie? Neem eens een kijkje op Instagram, Pinterest of onze inspiratiepagina.