Ontdek waarom je een Zonnelux-specialist moet bezoeken

Ben je op zoek naar raambekleding, maar vind je het een lastige opgave om aan te beginnen? Laat je adviseren door een Zonnelux-specialist

Je bent op zoek naar raambekleding, maar vindt het een lastige opgave om aan te beginnen. Ga je online op zoek naar het product wat bij jou past, of bezoek je een interieurwinkel? In dit blog vertellen we je wat de voordelen zijn om advies te vragen bij een Zonnelux-specialist.

Hulp bij de keuze raamdecoratie

De eerste stap voor de juiste raambekleding begint bij de keuze welk type jouw voorkeur heeft. Vind je houten jaloezieën of shutters mooi? Of kies je liever voor rijke stoffen zoals rolgordijnen en vouwgordijnen? Een interieurspecialist heeft verschillende voorbeelden in de showroom tentoongesteld, zodat je een goed beeld krijgt van het product.

Raamdecoratie op maat  Vouwgordijnen

De mogelijkheden per raamtype

Zodra je een prachtig product hebt gekozen uit het assortiment, is het belangrijk om rekening te houden met het raamtype. Niet elke raamdecoratie oplossing is namelijk geschikt voor elk raam. Bijvoorbeeld bij draai-kiepramen, hier wil je graag dat het raam kan blijven draaien en kiepen, maar welke raambekleding past hierbij?

Een Zonnelux-specialist geeft je antwoorden op al deze vragen. Servicegericht advies wat op jouw raam is aangepast. Geen zin meer om urenlang het internet af te struinen? Door een afspraak te maken bij een verkooppunt, word je persoonlijk geholpen en ben je vaak in één adviesgesprek klaar.

Inmeet service aan huis

Als je het interieur een transformatie geeft, is raamdecoratie op maat een aardige kostenpost. Daarom des te belangrijker dat het functioneel en stijlvol is. De producten van Zonnelux worden op maat gemaakt en zijn per raam uniek. De woningstoffeerder komt bij je thuis het raam inmeten, zodat er altijd de juiste maten worden gemeten en besteld.

Raamdecoratie op maat

Monteren aan huis

Nadat de ramen thuis zijn opgemeten, zal er een offerte op maat worden aangeboden. Er wordt een eerlijke prijs gemaakt voor uitsluitend kwaliteitsproducten. Geen kleine lettertjes en altijd een persoonlijk gezicht waar je op kan terugvallen. De extra service die je kan verwachten én ook krijgt bij een expert.

Uitstekende service, waar je op terug kan vallen

Is er toch iets mis gegaan met de producten, of heb je advies nodig nadat de producten zijn geplaatst? Standaard zijn de producten van Zonnelux voorzien van twee jaar garantie. Ook blijft een woningstoffeerder voor je vragen klaar staan. Maak een afspraak of bezoek het verkooppunt.

Verkooppunt in de regio

Wil je meer informatie over raambekleding alvorens je een verkooppunt bezoekt? Bekijk dan de online brochure, of vraag deze per post aan. Voor meer online inspiratie bekijk je de website en social media kanalen van Zonnelux.