Raamdecoratie om bij weg te dromen

In de slaapkamer staat verduisteren vaak op nummer 1.

Raamdecoratie om bij weg te dromen

In de slaapkamer staat verduisteren meestal op nummer 1. Je komt pas volledig tot rust als een ruimte echt donker is. Kies daarom voor een verduisterende stof in de slaapkamer. Zo heb jij raamdecoratie om bij weg te dromen. We inspireren je in deze blog graag met raambekledig voor de slaapkamer.

Rolgordijnen
In de slaapkamer is het rolgordijn populair. Zeker bij slaapkamers met een dakraam. Het rolgordijn heeft diverse mogelijkheden en afmetingen voor een voordelige prijs. Rolgordijnen zijn ook in verschillende transparanties verkrijgbaar. De verduisterende stof zorgt dat de kamer volledig donker wordt. Zo kun je heerlijk slapen en begin je de dag uitgerust.

Rolgordijn verduisterend Zonnelux

Duette® en plisségordijnen
Bij Duette® en plisségordijnen kun je zelfs kiezen voor een combinatie van een verduisterende en transparante stof in één product (dag & nacht model). Een uitstekende oplossing als je privacy wilt creëren in de slaapkamer, maar niet al het daglicht wilt tegenhouden. Overdag ga je voor de transparante stof en ’s avonds maak je de kamer donker met de verduisterende stof.

Duette® is volledig verduisterend, omdat de koorden door de honingraatstructuur lopen. Een plisségordijn daarentegen is niet 100% verduisterend, omdat het koord via kleine gaatjes door de geplisseerde stof loopt. Toch houdt een verduisterend plisségordijn veel daglicht tegen en is het een zeer geschikte raamdecoratie voor de slaapkamer.

Plissé dag & nacht model

Vouwgordijnen
Een vouwgordijn is met een verduisterende voering ook de ideale raambekleding voor de slaapkamer. Je creëert met vouwgordijnen een warm en stijlvol interieur. Een sfeer die je in de slaapkamer graag laat terugkomen.

Verduisterend vouwgordijn Zonnelux

 Word jij liever wakker van het zonlicht? Kies dan voor een semi transparante stof. Je hebt dan geen last van inkijk, maar het licht wordt niet volledig tegengehouden.

Laat je bij een Zonnelux-dealer verder inspireren over alle mogelijkheden voor raambekleding in de slaapkamer.