Houten jaloezieën van Zonnelux

Meer sfeer creëren in uw woning? Ga dan voor de houten jaloezieën op maat.

Houten jaloezieën van Zonnelux

Houten jaloezieën zijn niet alleen mooi, maar ook erg praktisch. Met de lamellen kunt u eenvoudig spelen met de lichtinval en -intensiteit. Zo krijgt de ruimte in een handomdraai een andere sfeer. Jaloezieën zijn een tijdloos product en daarmee geschikt voor elk interieur.

De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar met een 25, 35, 50, 65 en 70 mm lamelbreedte. Een shutterlook creëert u met 65 of 70 mm lamellen, met de voordelen van een houten jaloezie. Houten jaloezieën kunt u - in tegenstelling tot shutters - volledig omhoog trekken. Fijn als u de mogelijkheid tot een open zicht wilt behouden.

Samenstellen van uw houten jaloezie
De collectie bestaat uit meer dan 120 kleuren die passen bij de allerlaatste interieurtrends. De lamellen van de houten jaloezieën zijn afgewerkt met een UV bestendige lak, zodat het zonlicht de kleur niet of nauwelijks kan beïnvloeden.

Met ladderbanden (25 en 38 mm) kunt u een statement maken door een afwijkende kleur te kiezen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een ladderband die past bij de kleur van de lamellen. U kunt u de houten jaloezieën dus geheel naar eigen wens samenstellen.

Laat u inspireren!
Wilt u meer informatie over houten jaloezieën? Bekijk dan de website van Zonnelux of bezoek een Zonnelux dealer bij u in de buurt.