Profielfoto van Metalura
Metalura
Van Hennaertweg 2, 2952 CA ALBLASSERDAM
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Wonen als een koning

Wil je elke dag genieten van de zon in je gezicht, lekker ontspannen met mooi uitzicht? Metalura staat voor vrijheid, mooie producten en echt buiten leven.

Vorstelijk genieten
Metalura staat voor vrijheid, mooie producten en ultiem buitenleven. We zijn elke dag volop met ontwikkeling en innovatie bezig. Zo realiseren we slimme oplossingen zoals glazen schuifwanden op maat voor een aangename buitenomgeving waarin u zich volledig vrij voelt om te ontspannen en te genieten.

Maatwerk
Bij Metalura is elk project maatwerk. We streven altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid. De garantie op onze onberispelijke kwaliteit.

Koninklijke dagen
Wilt u ook wonen als een koning? Kom dan naar de Koninklijke dagen bij Metalura van zaterdag 23 t/m zaterdag 30 april 2022. Een feestelijke week boordevol inspiratie, mooie ideeën en uitstekend advies. Op Koningsdag zelf is Metalura gesloten.

Experience Center
Wilt u weten wat er in uw situatie mogelijk is, hoe dat gerealiseerd kan worden en in welke prijsrichting u moet denken? We vertellen u graag wat u van ons kunt verwachten als u voor een tuinkamer, terrasoverkapping, windschermen of glazen wandsystemen van Metalura kiest. U bent van harte welkom in ons Experience Center in Alblasserdam of we komen graag bij u thuis voor een afspraak aan huis.