Elke dag genieten van een glazen wandsysteem

Het is vroeg donker, de temperaturen dalen en de coronamaatregelen nemen toe. Steeds meer mensen kiezen thuis voor een buitenverblijf met glazen wanden.

Een heerlijke plek in de tuin om samen te komen
Het is vroeg donker, de temperaturen dalen en de coronamaatregelen nemen verder toe. In het publieke leven is steeds minder mogelijk. Vanwege deze omstandigheden kiezen veel mensen voor een buitenverblijf in de eigen tuin, want een buitenverblijf is een fijne plek om te verblijven en om samen te komen met familie of bekenden. Ook in de herfst- en de wintermaanden.

Om in deze tijd van het jaar van uw buitenverblijf te genieten heeft Metalura verschillende soorten glazen wandsystemen ontwikkeld, waarmee de ruimte wind- en waterdicht kan worden afgesloten.

Een comfortabele plek
Een buitenverblijf is een comfortabele plek om te verblijven, want met het glazen schuifwanden dicht en met de terrasheater aan is de ruimte snel aangenaam op temperatuur. Dat maakt het buitenverblijf een heerlijke plek om in het weekend even bij te kletsen met familie of vrienden en een plek waar de kinderen samen kunnen komen nu veel gelegenheden voor hen gesloten zijn. Zij hebben daar hun eigen plek, lekker dicht bij huis, maar toch op zichzelf. En met de glazen wanden een stukje open, wordt er meteen goed geventileerd.

Een fijne plek aan huis
Met glazen wandsystemen - transparant of glazen schuifwand steellook - maakt u van uw (houten) buitenverblijf of overkapping een fijne plek bij uw huis. U maakt u deze ruimte nog vele malen nuttiger én aangenamer. Een glazen wandsysteem komt in elk seizoen tot zijn recht. Nu er vanwege de coronamaatregelen minder mag, samenkomen veelal op gepaste afstand is en er goed geventileerd moet worden, bieden glazen wandsystemen van oersterk, gehard veiligheidsglas uitkomst. In de overkapping is het met een heater aangenaam van temperatuur en met de glazenwanden op een kiertje komt er toch voldoende frisse lucht binnen.

Inrichting
Het buitenverblijf kunt als het met de glazen wanden gesloten is, helemaal in uw eigen stijl en naar eigen smaak inrichten en aankleden. Modern, minimalistisch of juist warm en landelijk. Alles is mogelijk. Zo wordt uw buitenverblijf nog meer een verlengstuk van de woonkamer. Sfeerverlichting, een comfortabele lounge bank en een gezellige eethoek, maken het buitenverblijf tot een heerlijke ruimte om te verblijven in elk seizoen, wat de omstandigheden ook zijn!

Tuinkamers
Metalura biedt verschillende soorten glazen wandsystemen aan die in elke type overkapping passen. De collectie slimme glassystemen is verrassend breed; perfect op maat gemaakt en geschikt voor elk weertype. Naast glazen wandsystemen, ontwikkelt en plaatst Metalura ook complete tuinkamers. Aan een aluminium buitenverblijf heeft u nagenoeg geen onderhoud.

Metalura ontwikkelt, produceert en monteert alle glassystemen zelf. Dat is meteen een garantie op de onberispelijke Metalura kwaliteit.

Meer weten over de glazen wandsystemeb van Metalura of direct goed advies? Kijk op www.metalura.com

Foto's Metalura