Tips & Tricks van Metalura voor een inspirerend interieur

Maak uw tuinkamer, buitenruimte of balkon helemaal herfst- en winterklaar met warme en diepe kleuren en andere interieurtips van Metalura.

Diepe kleuren

Maak uw tuinkamer, buitenruimte of balkon helemaal herfst- en winterklaar met warme en diepe kleuren. Diep rode-, gele- en oranjetinten brengen herfst in de bomen maar kunnen u ook inspireren in uw eigen huis. Combineer warme tinten zoals kastanjerood of indigoblauw met een aantal knalkleuren zoals roze of goud. Voeg hier een paar heerlijke geurkaarsen bij in de geuren appel, kaneel en koffiebonen en u heeft bij na geen reden meer om de deur uit te gaan.

Ronde vormen

Decennialang hebben rechte en hoekige vormen de interieurwereld gedomineerd maar de ronde vormen zijn terug en zetten hun trend door. Ovaal, rond, of organisch. Rondingen verschijnen in diverse gedaantes wat resulteert in een stylish look met een zachte uitstraling. Wees niet bang om te combineren, verschillende ronde vormen gaan heel erg goed samen.

Spelen met de ruimte die tot uw beschikking is

Haal de grote meubelstukken van de muur en zet ze vrij in de ruimte. Door de bank of fauteuils een stukje van de wand af te schuiven oogt de ruimte al snel een stuk groter. Door verschillende accessoires in diverse hoogtes naast elkaar te plaatsen creëert u dynamiek. Het geeft daarnaast ook een speels effect aan uw interieur. Lichte kleuren laten een ruimte al snel groter uitzien. Lichte kleuren hoeven niet altijd wit te betekenen, u kunt ook werken met zachtroze, licht beige of koper kleuren. Zeker in een tuinkamer weerkaatst het buitenlicht al snel op de rustige, lichte kleuren wat zorgt voor nog meer ruimte en een gevoel van vrijheid. Meer ruimte en rust hoeft niet altijd te betekenen dat er bijna geen accessoires aanwezig mogen zijn, juist met accessoires kunt u rust creëren door ze bijvoorbeeld op 1 plek te clusteren.