Geniet van volledige flexibiliteit met glazen draai-/vouwsystemen van Metalura

Wil je de ultieme vrijheid ervaren op je terras of in je tuinkamer? Metalura biedt je volledige flexibiliteit met glazen wanden voorzien van een perfect draai-/vouwsysteem.

Wil je de ultieme vrijheid ervaren op je terras of in je tuinkamer? Metalura biedt je volledige flexibiliteit met glazen wanden voorzien van een perfect draai-/vouwsysteem. Wij hebben dit wandsysteem zelf ontwikkeld en kunnen met trots zeggen dat het hét beste is onder alle glazen wandsystemen. Topkwaliteit gecombineerd met een feilloos werkend systeem voor jouw tuinkamer of terrasoverkapping. We noemen het ook wel opvouwbare terrasbeglazing, en het is in recht en gesegmenteerd glas beschikbaar.

Vrijheid
Onze glazen panelen zijn perfect sluitend en volledig wegklapbaar, waardoor je ze in één hoek van je tuinkamer kunt plaatsen. Onze draai-/vouwsystemen zijn transparant met ruimtebesparende slimfitprofielen en gemaakt van oersterk, gehard veiligheidsglas. Of je nu een recht terras hebt of een balkon met een ronde vorm, onze panelen zijn beschikbaar in zowel rechte als gesegmenteerde vormen.

Gebruiksgemak
Bij Metalura vinden we gebruiksgemak erg belangrijk. Daarom hebben we een systeem ontworpen dat gemakkelijk te openen is. Met slechts een simpele handbeweging open je het eerste paneel van de opvouwbare terrasbeglazing en draai je dit paneel 90 graden. Vervolgens kun je de andere panelen soepel verschuiven en draaien, waardoor het systeem binnen een minuut helemaal open staat. En als je toch nog wat wind uit een bepaalde hoek wilt blokkeren, kun je ervoor kiezen om een deel van de terrasbeglazing gesloten te houden.

Vrijheid
Dankzij één enkele, verzonken rail heb je altijd onbeperkte doorgang in je tuinkamer of terrasoverkapping, waardoor je volledig zicht hebt op je tuin en omgeving. Een ongekend gevoel van vrijheid!

Omdat iedere situatie uniek is, zijn onze glazen vouwwanden altijd maatwerk. Onze adviseurs komen daarom bij je langs om je overkapping te bekijken en je wensen te bespreken. In bijna alle situaties is het mogelijk om opvouwbare terrasbeglazing te plaatsen, en we bieden verschillende mogelijkheden en opties die je kunt kiezen, afhankelijk van je situatie:

• Een gedeelte vast glas
• 8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas
• Recht of gesegmenteerd systeem
• Extra brede loopdeur met ergonomisch slot
• Verzonken onderrails
• Extra versteviging
• Terrasverwarmer

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Metalura. Kijk op www.metalura.nl of bezoek het Experience Center in Alblasserdam.