Samenkomen in de tuinkamer

De tuinkamer is de plek waar je elkaar ontmoet. Je bent buiten en toch ook binnen, en met de glazen schuifwanden kun je goed ventileren.

Een verlengstuk van de woning

Een tuinkamer is echt een verlengstuk van het huis. Een tuinkamer is een heerlijke overkapping met glazen schuifwanden. In een vloeiende handbeweging kunnen de glazen wanden helemaal worden geopend, of gedeeltelijk worden opengeschoven. In de tuinkamer behoud je het uitzicht op je omgeving en zit heerlijk beschut achter het glas.

Tuinkamer of serre

Een tuinkamer is gebaseerd op een overkapping van aluminium of hout. Ook een bestaande overkapping kun je gemakkelijk uitbouwen naar een tuinkamer. Het voordeel van een tuinkamer ten opzichte van een serre is dat een grote verbouwing niet nodig is, ook is de prijs interessanter dan die van een serre. Ondanks dat een tuinkamer niet volledig geïsoleerd is, zoals bij een serre, is een tuinkamer met een vuurtafel of een heater ook in de wintermaanden een comfortabele plek. En zodra de zon op de tuinkamer staat, is het al snel een stuk warmer en comfortabeler dan buiten.

Breed aanbod

In het assortiment van Metalura vind je verschillende modellen tuinkamers, terrasoverkappingen en glazen wandsystemen waarmee je het hele jaar beschut en uit de wind zit. Met een tuinkamer van Metalura creëer je een mooie ruimte met veel glas en licht, waarvan je 365 dagen plezier hebt. Met Metalura vervaagt de grens tussen binnen en buiten.


Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden bij Metalura, wil je foto’s insturen voor een advies op maat of een advies aan huis?

Kijk op www.metalura.com