De meest gezellige ruimte thuis

Een tuinkamer of buitenverblijf in de winter heeft echt z’n charme. Buiten zijn is gezond, u geniet van frisse lucht en van het uitzicht op uw tuin.

De lagere temperaturen zorgen ervoor dat we meer binnen zijn. Dus maken we het in huis gezellig, maar ook in een buitenverblijf of in de tuinkamer is met de glazen wanden dicht erg comfortabel. Met een heater, pelletkachel of gashaart aan is het er snel aangenaam van temperatuur en met een gezellig vuurtje ontstaat meteen extra sfeer.

Een tuinkamer of buitenverblijf in de winter heeft echt z’n charme. Buiten zijn is gezond, u geniet van frisse lucht en van het uitzicht op uw tuin. De vogels komen voorbij, terwijl ze hun voer verzamelen. Misschien krijgen we wel sneeuw.

Een tuinkamer is dé ideale plek om even te ontspannen en een momentje voor uzelf te pakken. Of u komt er samen voor gezelligheid met familie en vrienden. Misschien gaat u wel in uw buitenkeuken aan de slag en is het tijd om de kamado te gebruiken? Uw buitenruimte is ook dit najaar een heerlijke plek om samen te komen.

Zeker rond de feestdagen is de tuinkamer of uw buitenverblijf een fijne, sfeervolle plek. Met een vuurhaard of de barbecue aan ontstaat meteen een warme en gezellige sfeer in en rondom uw buitenverblijf. Buiten koken ruikt niet alleen heerlijk, maar het smaakt ook nog eens beter.

Wilt u ook dit najaar meer van het buitenleven genieten? Kom dan langs bij Metalura en laat u inspireren in het Experience Center. Ontdek welke mogelijkheden bij uw wensen passen.

www.metalura.nl