Een eyecatcher in je tuin

Wil jij dit jaar ook meer van het buitenleven profiteren? Van een tuinkamer of terrasoverkapping heb je juist in de winter ook veel plezier.

Wil jij dit jaar ook meer van het buitenleven profiteren? Meer en langer naar buiten? Met vrienden of familie een winterse barbecue houden of aangenaam beschut lekker borrelen op de momenten dat de zon even schijnt? Maak in 2022 met Metalura jouw (buiten)dromen waar.

Genieten in de winter
Van een tuinkamer of terrasoverkapping heb je niet alleen in de zomermaanden, maar juist in de winter ook veel plezier. Beschut tegen regen en kou geniet je op de momenten dat jij dat wilt van je tuin. En als het fris is zorgt een terrasheater, vuurkorf of warme kachel voor uitkomst. Je creëert een fijne plek waar je volop van het buitenleven kan genieten.

Nieuwe tuinkamers
Om 2022 goed te starten heeft Metalura een nieuwe tuinkamer ontwikkeld. De Comfort. Een speciaal design dat tot stand is gebracht door de eigen ontwerpafdeling van Metalura. Deze tuinkamer heeft een vlak dak en door zijn speciale constructie ontstaat er een extra ruimtelijk effect. Dit model is ook vrijstaand te plaatsen of als terrasoverkapping.

De tweede nieuwkomer van Metalura is tuinkamer Linea. Door de speciaal geplaatste profielen, lijkt het net of het dak zweeft. In combinatie met de geïntegreerde LED-verlichting ontstaat er een ongekende sfeer. De Linea is niet alleen als tuinkamer, maar ook als terrasoverkapping te plaatsen.

Glazen wandsystemen
Beide tuinkamers hebben ook beschikking over de glazen schuifwanden die Metalura zelf heeft ontwikkeld. Deze wandsystemen zijn van oersterk, gehard veiligheidsglas en maken uw ruimte daarmee nog vele malen nuttiger én aangenamer.

Ontdek Metalura
Wil je meer weten over de mooiste tuinkamers, de slimste glassystemen en de beste montagespecialisten? Neem dan contact op met een van de projectadviseurs van Metalura of kijk op de website www.metalura.nl