Profielfoto van Metalura
Metalura
Van Hennaertweg 2, 2952 CA ALBLASSERDAM
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Aangenaam beschut achter glas

Met glazen wanden van Metalura geniet je elke dag en op ieder moment van je tuin en omgeving. Laat de herfst maar komen!

De zon schijnt, de bladeren kleuren. Buiten is het prachtig, maar de temperatuur is nog laag. Ook staat er een fris windje. Op het terras in de zon is het te koud, maar achter het glas in de overkapping is het heerlijk. De zon verwarmt de tuinkamer en het is er snel op temperatuur. En zodra het te warm wordt, schuif je de glazen schuifwand een stukje open en stroomt frisse lucht naar binnen.

Glazen schuifwanden en het glazen draai-/vouwsysteem van Metalura laten je elke dag van je tuin en omgeving genieten. Want wat de weersomstandigheden ook zijn, met een glazen wandsysteem maak jij gebruik van je buitenruimte wanneer jij dat wilt.

Metalura heeft twee verschillende soorten glazen wandsystemen ontwikkeld die je juist in de herfst en winter de nodige beschutting bieden om toch van het buitenleven te genieten. Een glazen wandsysteem maakt je buitenverblijf wind- en waterdicht.

Voor elk type buitenverblijf, biedt Metalura een oplossing in glas. Voor een eigentijdse uitstraling heeft Metalura naast transparante glazen wandsystemen ook mooie, duurzame steellook glaspanelen ontwikkeld. Deze Steel-ART wandsystemen zijn beschikbaar als schuifwand en als draai-/vouwsysteem, in verschillende type roedeverdelingen.

De perfect sluitende wanden met een draai-/ vouwsysteem zorgen voor flexibiliteit in de indeling van jouw panelen. De wanden zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen middels een enkele, verzonken rail. Zo behoud je een ruimtelijk gevoel met volledig doorzicht op je tuin. Ook de glazen schuifwanden zijn eenvoudig met een handbeweging te openen en te sluiten, zowel in z’n geheel als gedeeltelijk.

De glazen draai-/vouwsystemen van Metalura zijn volledig transparant, in satijnglas of Steel-ART beschikbaar en hebben ruimtebesparende slimfit-profielen. De glazen wanden zijn van oersterk en gehard veiligheidsglas en leverbaar in verschillende diktes. De glazen wandsystemen van Metalura zijn gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud. Kortom met glaswanden maak je jouw veranda, overkapping of poolhouse nog vele malen nuttiger én aangenamer.

Wil je meer weten over de een glazen draai-/vouwsystemen van Metalura? Bezoek www.metalura.nl of kom naar het Experience Center in Alblasserdam.