Magische momenten thuis

Voor magische momenten hoef je deze zomer niet naar verre oorden of lange reizen te maken. Die vindt u gewoon thuis, in de achtertuin of op uw balkon.

Magische momenten thuis
Voor magische momenten hoef je deze zomer niet naar verre oorden of lange reizen te maken. Die vindt u gewoon thuis, in de achtertuin, op uw balkon of dakterras. Magische momenten creëert u zelf met wat hulp van Metalura. Uit de wind en in de zon - of juist in de schaduw - is het op uw terras of in uw tuinkamer al snel heel aangenaam. Deze zomer zet Metalura alle slimme buitenoplossingen daarom extra in het zonnetje in het Experience Center in Alblasserdam.

Magische momenten
Met een tuinkamer en overkapping geniet u volop van de zon in uw gezicht, behaaglijk achter het glas. De glazen wandsystemen staan een stukje open. Een aangenaam windje komt door de tuinkamer en neemt de geur van de bloeiende rozen uit de tuin mee. Later op de dag als het echt warm wordt, zet u de wanden helemaal open en brengt onderdakzonwering extra schaduw. Wordt het wat frisser of komt er een buitje aan? Dan houdt u met de glazen wanden gesloten, toch volledig zicht op uw tuin

Een heerlijk balkon
Balkonbeglazing zorgt in de zomermaanden voor veel comfort. De op maat gemaakte glazen wanden schuift u bij mooi weer gemakkelijk open. U geniet van de zon en een aangenaam zomerbriesje. Is het was frisser of regent het? Dan houdt u de glazen panelen dicht, zonder verlies van uitzicht. Balkonbeglazing heeft meer voordelen. De beglazing reduceert het omgevingsgeluid en dankzij de isolerende werking houdt het de warmte beter buiten.

Slimme oplossingen
Alle glazen wandsysteem ontwikkelt Metalura op maat, volledig ontworpen en afgestemd op uw persoonlijke situatie. Zo is er altijd sprake van een naadloze integratie in uw overkapping, buitenverblijf of tuinkamer. Op uw terras is maatwerk vanzelfsprekend.

Wie voor een slimme buitenoplossingen van Metalura kiest, krijgt bij aankoop ook nog het Grote Metalura Buitenkookboek!

Meer weten? Kijk op www.metalura.nl