string(1) "p"

Meer ruimte, licht en een open effect met glazen wanden

Glazen wanden zijn niet alleen mooi, maar ook ideaal in gebruik. Met glazen wandsystemen van Metalura bent u beschut, maar behoudt u een open effect.

Geniet van meer comfort

Glazen wanden zijn niet alleen mooi, maar ook ideaal in gebruik. Met een glazen wand creëert u direct een open effect. De glazen wanden van Metalura gaan eenvoudig open en zorgen voor meer licht en een ruimtelijk gevoel in uw huis en tuin. Daglicht is goed voor ons allemaal. Met een glazen schuifwand overkapping gaat er geen licht verloren, maar geniet u wel van meer comfort.

Meer vrijheid

Met glazen wanden in uw buitenverblijf of overkapping creëert u een ruimte die het hele jaar toegankelijk is. In de zomermaanden als het aangenaam weer is, zet u de wanden zo open dat het lekker door kan luchten. Is het wat frisser of staat er een wind, dan houdt u de glazen wanden gesloten, maar geniet u wel van het open effect.

Welk glassysteem past bij u?

Bij Metalura hebben we verschillende type glazen wanden. De meest eenvoudige uitvoering is de schuifwand die u over een rail schuift. Glazen wanden met een draai-/vouwsysteem kunt u draaien en in één hoek plaatsen en zo houdt u meer ruimte over. De glazen wanden met het draai-/vouwsysteem zijn daarom ook ideaal voor op een balkon.

Hangend of staand systeem?

Bij Metalura bieden we twee verschillende bevestigingssystemen. We hebben systeem met hangende glaspanelen, waarbij uw overkapping over voldoende draagkracht moet beschikken. Daarnaast hebben we ook een opstaand systeem met dezelfde voordelen en vlekkeloze afwerking.

Kaderloze beglazing of liever Steel-ART Design

Metalura biedt u kaderloze beglazing voor het meest open effect. Daarnaast is Steel-ART Design als glazen wandsysteem ook heel erg populair. Bij deze wanden is topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign. Hoogwaardig glas van 8 mm gecombineerd met structuur gecoat aluminium. De stijlvolle “steel look” verwijst naar de industriële designperiode van de jaren 20 en 30 en zorgt voor een andere uitstraling dan kaderloze beglazing. Steel-ART Design is zowel als schuif- of draai-/vouwwand beschikbaar.

Deze zomer ook van het comfort van glazen wanden genieten? Op www.metalura.nl/glazen-wandsystemen vindt u meer inspiratie en leest u over de vele mogelijkheden met de glazen wanden van Metalura.