Het hele jaar beschut en uit de wind

Met een tuinkamer van Metalura zit u het hele jaar beschut en uit de wind. U creëert een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht.

Een comfortabele ruimte met veel glas en licht

Ontspannen in de tuin, genieten van iedere zonnestraal. Met een tuinkamer van Metalura zit u het hele jaar beschut en uit de wind. U creëert met een tuinkamer een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht, waarvan u 365 dagen plezier heeft. Metalura biedt u verschillende tuinkamermodellen, waarmee de grens tussen binnen en buiten vervaagt.

Lichtpunt in huis

Een tuinkamer van Metalura is een mooie, lichte ruimte opgebouwd uit glas, die als extra vertrek aan de woning inzetbaar is voor vele doeleinden. Een plek voor rust en ontspanning of juist om gezellig samen te komen. Met een tuinkamer van Metalura kiest u voor een open ruimte met veel glas en licht, waar u aangenaam beschut geniet van elk seizoen.

Compact en robuust design: Tuinkamer Comfort

Met de tuinkamer Comfort haalt u buiten bij u binnen, het hele jaar door. Het compacte en robuuste design en de transparante structuur maken tuinkamer Comfort geschikt voor elk type woning met behoud van het oorspronkelijke karakter. Volledig beschermd tegen wind en regen, geniet u behaaglijk van het uitzicht op uw tuin.

Elk seizoen optimaal ervaren: Tuinkamer Design

Met tuinkamer Design creëert u een lichte en comfortabele plek waar u de seizoenen optimaal beleeft. Deze aluminium constructie heeft nagenoeg geen onderhoud nodig en de prachtige glazen schuifwanden geven u volop vrijheid. In de koudere maanden geven de glaswanden een aangename beschutting. In de warme maanden zet u in één handbeweging de wanden helemaal open en geniet u volop van uw terras. Tuinkamer Design is een unieke oplossing waar u veel plezier aan beleeft.

Glasparadijs: Tuinkamer Excellent

De tuinkamer Excellent kenmerkt zich door zijn stijlvolle ronde kolommen, waardoor de glazen vouwwanden volledig open kunnen tot aan de woning. De royale glasoverstek zorgt ervoor dat u de glaswanden zelfs bij een voorjaars- of zomerbuitje rustig open kunt schuiven zónder dat het bij u binnenregent. Ideaal.

Royale glasoverstek met een sierlijst: Tuinkamer De Luxe

De Metalura tuinkamer De Luxe is net als de tuinkamer Excellent leverbaar in 240 verschillende kleuren en ook beschikbaar in DuoTone kleurstelling. Tuinkamer De Luxe onderscheidt zich door het kenmerkende design met een royale glasoverstek met een sierlijst en het complete verlichtingspakket. De glazen panelen van de tuinkamer zijn volledig wegklapbaar naar gevel voor een extra ruimtelijk gevoel..

Extra mogelijkheden en accessoires

Met de extra opties van Metalura richt u uw tuinkamer volledig naar uw eigen wensen in. Tuinkamers zijn standaard leverbaar in drie kleuren en uw kleurkeuze kunt u uitbreiden naar 240 kleuren. Voor een tuinkamer nabij de zee is er ook seaside coating, een extra duurzame bescherming, beschikbaar.
De zijden van de tuinkamer zijn vrij in te delen met vaste kozijnen van aluminium, glazen schuifwanden of glazen draai-/vouwwanden. Steel-ART Design, de steellook glazen wanden zijn ook een veelgekozen optie.
Zonwering van Metalura biedt u het hele jaar bescherming tegen de zon en met terrasverwarming is de tuinkamer snel op temperatuur zodra het wat frisser wordt.
Meer weten over de tuinkamers van Metalura? Kijk op www.metalura.nl.