Steel-ART: smaakvolle steellook glazen wandsystemen van Metalura

Kozijnen en deuren in steellook zijn helemaal terug van weggeweest en ziet u terug bij zowel moderne als klassieke woningen.

Steel-ART: smaakvolle steellook glazen wandsystemen van Metalura

Kozijnen en deuren in steellook zijn helemaal terug van weggeweest. De stalen kozijnen en deuren zijn ooit ontstaan in de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. In de jaren 60 vond er een revival plaats. Dat is niet voor niets. Kozijnen en deuren in steellook geven een smaakvolle en onderscheidende uitstraling. Daarom is het niet zo vreemd, dat de steellook ook nu weer zijn comeback maakt. Steellook ziet u terug bij zowel moderne als klassieke woningen. Steellook is nou eenmaal verrassend veelzijdig in toepassing.

Industrieel design

De vraag naar een glazen schuifwand steellook bij Metalura is groot. Steeds meer klanten kiezen voor dit duurzame en mooie product in aluminium steellook. De glazen wanden zijn nagenoeg onderhoudsvrij, sterk en hebben een zeer lange levensduur. De exclusieve uitstraling van Steel-ART slimme beglazing zorgt voor een meerwaarde van de woning. Dankzij de unieke Metalura draai- en schuifmechaniek is Steel-ART toepasbaar in vrijwel iedere situatie. Steel-ART combineert hoogwaardig glas van 8 mm met topkwaliteit aluminium in een topdesign.

Modern en klassiek, 1001 mogelijkheden

Steel-ART slimme beglazing wordt als maatwerk geleverd, waardoor u op een naadloze integratie in uw huidige situatie kunt rekenen. Er zijn 1001 mogelijkheden, zowel als schuif- of draai-/vouwwand. Steel-ART is uitstekend te combineren in moderne huizen, en klassieke woningen of huizen met een rieten dak.

Ontdek de mogelijkheden voor uw situatie en bezoek de showroom van Metalura in Alblasserdam.