Geniet van schone beglazing

Bij Metalura bieden we met onze glazen wandsystemen, zoals balkonbeglazing mooie oplossingen om elke dag van uw terras of balkon te genieten.

Elke dag genieten van uw uitzicht

Bij Metalura bieden we met onze glazen wandsystemen, zoals balkonbeglazing mooie oplossingen om elke dag van uw terras of balkon te genieten.
Mooie, schone ramen geven het beste uitzicht en het meeste plezier. Maar hoe krijgt u uw balkon glas goed schoon, zonder viezigheid, krassen of strepen? Metalura zet een aantal handige tips voor u op een rijtje.

Een lekker sopje

Kies voor het wassen van het glas voor een handwarm sopje met een middel dat speciaal voor het schoonmaken van glas is. Of kies voor grootmoedersoplossingen, zoals schoonmaakazijn, soda of een in stukken gesneden ui, om strepen te voorkomen en het vet op te lossen. Probeer het uit en ontdek
wat uw voorkeur heeft.

Techniek, techniek, techniek

Streepvrij ramenwassen is een handigheidje en een kwestie van veel doen. Begin van links naar rechts. Zorg bij het wassen dat de sporen elkaar overlappen, zo vergeet u niets. Het water dat te veel is veegt u weg met een zachte doek. Met een trekker om de ramen te drogen doet u daarna hetzelfde. Elke baan overlapt de baan die erboven ligt. Zo verwijdert u de streep die bij de vorige baan is achtergebleven. Tussentijds de trekker even droogmaken maakt het werk een stuk makkelijker.

Water zonder kalk

Regenwater bevat minder kalk dan gewoon water en kan handig zijn voor het schoonmaken van uw ruiten.

Goed droog

Gebruik om de ramen extra na te drogen een microvezel doek of een pagina van een krant. Een krant? Ja, een krant. De inkt van de krant laat uw ruiten ook nog eens extra glanzen.