Het vakantiegevoel thuis met een glazen wandsysteem

De zon in je gezicht, een zacht briesje brengt verkoeling, mooi uitzicht en een lekker drankje erbij. Even helemaal ontspannen, zo voelt vakantie thuis.

Vakantiegevoel thuis

De zon in je gezicht, een zacht briesje brengt verkoeling, mooi uitzicht en een  drankje erbij. Even helemaal ontspannen, zo voelt vakantie thuis. Lekker de hele dag buiten. Geniet thuis van je tuin en het buitenleven.

Onder de overkapping maak je het met glazen wandsystemen heel aangenaam. Bij mooi weer zet je de glazen wanden helemaal open. Is het bewolkt, wat frisser of regent het? Dan houd je de wanden dicht, maar wel met een echt buitenleven gevoel.

In elk seizoen

Met een glazen wandsysteem maak je van je terrasoverkapping, houten overkapping of poolhouse echt een verlengstuk van je woning. Je hebt een ruimte die je niet alleen kan gebruiken als het weer zich ervoor leent, maar ook in het najaar of zelfs in de wintermaanden.

Glazen schuifwanden

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem

Metalura heeft verschillende type glazen wandsystemen passend voor elke situatie. De perfect sluitende glazen vouwwanden met het draai-vouwsysteem zorgen voor flexibiliteit in de indeling van je panelen. Deze glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en daardoor in één hoek te plaatsen over een enkele, verzonken rail. De glazen wandsystemen bestaan uit oersterk, gehard veiligheidsglas en zijn in verschillende diktes beschikbaar.

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden van Metalura in een staand systeem kennen een ongekend bedieningsgemak. De glazen wanden hebben geen verticale stijlen en glijden gemakkelijk over een opstaande rail op de vloer. De profielen van de glazen wanden zijn in drie verschillende RAL-kleuren leverbaar. De standaard glasdikte is 10 mm. Glazen wanden met een staand systeem zijn uitermate geschikt als een dragende constructie niet mogelijk is.

Smaakvol Steel-ART

Heb je liever een onderscheidend design in plaats van transparante glaswanden? Metalura heeft een aantal jaar geleden Steel-ART ontwikkeld. Stijlvolle kozijnen die door hun “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw verwijzen. Deze glazen wanden van topkwaliteit aluminium gecombineerd met smaakvol design zorgen voor een unieke uitstraling van je terrasoverkapping, veranda of kapschuur.

Met glazen wandsystemen heb je altijd een vakantiegevoel thuis.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.metalura.nl