Combineer het beste van twee werelden

Creëer een perfecte symbiose door de natuurlijke elegantie van hout met de moderne verfijning van aluminium te combineren. Zo ontstaat er een unieke tuinkamer die zowel functioneel als esthetisch is.

Stel je voor: een perfecte plek in je tuin waar je kunt ontspannen, omringd door de rust van de natuur en het comfort van je eigen huis. Dat is precies wat Metalura biedt met de unieke hybride tuinkamers, waarin de warmte van hout combineert met de strakke looks van aluminium. Het resultaat is een prachtige ruimte die zowel mooi als functioneel is, en die je tuin transformeert tot een oase van rust en comfort.

De charme van hout
Hout heeft iets magisch. Het brengt een extra natuur in je tuin en geeft een gevoel van warmte en gezelligheid. De natuurlijke kleuren en texturen van hout zijn tijdloos en nodigen uit om te ontspannen en tot rust te komen.

De strakheid van aluminium
Aan de andere kant heb je aluminium, een materiaal dat staat voor moderne elegantie en duurzaamheid. Aluminium geeft je tuin een eigentijdse uitstraling en biedt tegelijkertijd bescherming tegen weer en wind, is duurzaam in gebruik en gaat jaren mee.

Het beste van beide werelden
Metalura combineert deze twee elementen op een slimme manier. Door hout en aluminium samen te brengen, ontstaan tuinkamers die zowel mooi als praktisch zijn. De warmte van het hout en de strakke lijnen van het aluminium vullen elkaar perfect aan, waardoor een harmonieuze en stijlvolle ruimte ontstaat.

Tuinkamer met Steel-ART
Een Steel-ART wandsysteem van Metalura verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren ‘20 en ‘30. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign voor een unieke uitstraling van uw terrasoverkapping, veranda of kapschuur. Dankzij maatwerk en het unieke draai-/vouwsystemen, schuifdeuren en schuifwanden zijn de Steel-ART systemen toepasbaar in vrijwel iedere situatie en elk type overkapping.

Roedeindeling
Bij Steel-ART kunt u zelf de indeling van de roedes bepalen. Zo heeft u de keuze uit omkaderd glas, waarbij u volledig doorzicht naar buiten behoudt. Voor een industriële vormgeving kunt u kiezen voor meerdere roedes. De indeling van deze roedes is aanpasbaar op de stijl van uw woning en kozijnen, zoals symmetrisch of juist een asymmetrische verdeling. Daarnaast is slechts één enkele roede ook een mogelijkheid voor een extra ruimtelijk effect. Doordat de aluminium Steel-ART profielen op het glas doorboord zijn gemonteerd en niet gelijmd, zijn deze glazen panelen extra solide.

Gemak en comfort
Een Metalura-tuinkamer is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook erg praktisch. Het is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van een gezellige avond met vrienden of gewoon even tot rust te komen na een lange dag.

Kwaliteit en duurzaamheid
Metalura staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Onze tuinkamers zijn gemaakt om jarenlang mee te gaan en bestand te zijn tegen alle weersomstandigheden. Zo kun je zorgeloos genieten van je buitenruimte, seizoen na seizoen.

Meer weten? Kijk op Metalura.nl of maak een afspraak en breng een bezoek aan het Experience Center in Alblasserdam.