Genieten met een tuinkamer

Deze zomer meer tijd buiten doorbrengen, wat de weersomstandigheden ook zijn? Met een tuinkamer van Metalura kun je op elk moment naar buiten.

Deze zomer meer tijd buiten doorbrengen, wat de weersomstandigheden ook zijn? Met een tuinkamer van Metalura kun je op elk moment naar buiten. Beschut tegen wind, geniet je op een frisse dag toch volop van de zon. Wil je lekker lang buiten blijven, ook als het regent? Met de glazen wanden gesloten in je tuinkamer zit jij aangenaam binnen, maar waan je je toch in de tuin.

Sfeervol
Een tuinkamer van Metalura laat je van je tuin genieten op de momenten dat jij dat wilt. En met de juiste aankleding, accessoires, zoals een heater of vuurtafel is het er sfeervol, gezellig en lekker warm. Vroeg in de ochtend, in de middag of ‘s avonds laat.

Veelzijdige ruimte
Een tuinkamer van Metalura is een lichte ruimte met veel glas die je voor meerdere doeleinden kunt inzetten. Een tuinkamer is een heerlijke plek om te ontspannen, te lunchen of dineren, maar ook erg geschikt als thuiswerkplek of speelplek voor de kinderen. Bij mooi weer kan het glazen wandsysteem gedeeltelijk of helemaal open en verleng je zo je terras.

Aankleding
Wil je graag één geheel in jouw tuin? Probeer dan de stijl die jij in de woonkamer hebt, door te voeren in je tuinkamer en je tuin. Kies meubels en accessoires in dezelfde stijl en kleuren als in de woning. Zo ontstaat er een mooi geheel en loopt je woning vloeiend over in de tuin.

De perfecte tuinkamer
Welke tuinkamer bij jouw wensen past, hangt af van je smaak en de mogelijkheden. Wil je graag een comfortabele overgang van binnen naar buiten? Dan is een tuinkamer aan de woning het meest ideaal. Dan kun je jouw woonkamer doortrekken naar je terras. Wil je in de tuin een extra ruimte, omdat je daar meer plek hebt of juist de zon daar veel schijnt? Dan is een vrijstaande tuinkamer een fijne oplossing.

Onderhoudsvrij
Met een aluminium tuinkamer van Metalura heb je nagenoeg geen onderhoud en de glazen wandsystemen doorstaan de belasting van een zware storm tot windkracht 12. Een tuinkamer is altijd op maat leverbaar en aan te passen aan je smaak en wensen.

Wil je meer weten over een tuinkamer van Metalura? Kijk dan op https://www.metalura.nl/tuinkamer/