Genieten van een tuinkamer in de winter

Een tuinkamer laat je het hele jaar genieten van het buitenleven. Ook in de maanden als het buiten fris en nat is, zit jij comfortabel binnen.

Een tuinkamer laat je het hele jaar genieten van het buitenleven. Ook in de maanden als het buiten fris en nat is. Met alle wanden gesloten ben je beschermd tegen de weersomstandigheden, maar blijf je wel volledig in contact met je omgeving. En met een heater, houtkachel of een gezellige vuurtafel maak je het snel aangenaam in de ruimte en heb je een heerlijke plek om te ontspannen.

Wat is een tuinkamer?
Met een tuinkamer creëer je een mooie, lichte ruimte opgebouwd uit glas, die als extra vertrek aan de woning inzetbaar is voor vele doeleinden. Een plek voor rust en ontspanning of juist om gezellig samen te komen. Een tuinkamer kun je vrijstaand of aan de woning plaatsen zonder dat er een grootschalige verbouwing nodig is. Een tuinkamer van Metalura is een duurzame aluminium constructie met voor- en zijwanden van transparant glas of Steel-ART, een steellook glazenwandsysteem. Een tuinkamer van Metalura is een garantie op een onberispelijke kwaliteit, van je tuinkamer heb je ongekend lang veel plezier.

Een tuinkamer van Metalura in de wintermaanden

Een tuinkamer van Metalura
Maatwerk en vakmanschap staan bij Metalura hoog in het vaandel. Metalura ontwerpt, ontwikkelt en produceert alle tuinkamers in de eigen fabriek in Alblasserdam. Voor de grondstoffen, zoals glas en aluminium voor jouw tuinkamer, werkt Metalura uitsluitend samen met Nederlandse leveranciers, want op kwaliteit doet Metalura geen enkele concessie.

Metalura breidt uit
Om te kunnen blijven innoveren heeft Metalura een tweede productiehal aangekocht in Alblasserdam. Deze hal beschikt net als de eerste productiehal over zonnepanelen op het dak, want om duurzame producten te ontwikkelen, kiest Metalura ook voor een duurzame werkwijze.

Metalura staat voor kwaliteit
Wie meer wil weten over de duurzame eigenschappen van de producten van Metalura, is van harte welkom in het Experience Center in Alblasserdam. Daar vertellen de projectadviseurs je niet alleen meer over de herkomst van de producten vertellen, ze kunnen je dit ook echt laten zien. Breng zelf een bezoek aan de fabriek. Daar kun je zelfs zien hoe jouw eigen project tot stand komt; van de eerste schets tot productie en plaatsing.

Wensen realiseren
Bij Metalura doen we graag een stapje meer. Kiest je voor een duurzame tuinkamer van Metalura, dan heb je altijd een eigen projectadviseur en een engineer tot je beschikking. Zo wordt jouw luxe tuinkamer helemaal naar wens gerealiseerd.

Kijk op www.metalura.nl of maak direct een afspraak voor een rondleiding in het Experience Center.