Profielfoto van Metalura
Metalura
Van Hennaertweg 2, 2952 CA ALBLASSERDAM
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Slimme glassystemen, genieten van binnen en buiten

Als specialist in slimme glassystemen vind je bij Metalura altijd mooie oplossingen om optimaal van de buitenruimte te genieten, elke dag, in elk seizoen.

Slimme glassystemen

Ben je graag buiten, maar ook binnen? De collectie slimme glassystemen van Metalura is verrassend breed; van onderscheidende terrasoverkappingen tot perfect sluitende en comfortabele tuinkamers. Hoogwaardige balkonbeglazing, unieke glazen wandsystemen en windschermen. Met deze slimme glassystemen geniet jij in elk seizoen optimaal van het buitenleven, want alle oplossingen van Metalura zijn erop gericht dat jij lekker beschut binnen en buiten kan blijven.

Uitzicht

Is het mooi weer, dan zet je op je balkon of in de tuinkamer het glazen draai-/vouwsysteem helemaal open. Is het wat frisser of regent het, dan zit je achter het glas heerlijk beschut, zonder verlies van het uitzicht.

Steel-ART

Zeker in de zomermaanden kun je altijd je tuinstoelen of loungeset laten staan en meteen gebruiken. Metalura heeft naast transparante slimme glassystemen ook verschillende varianten in Steel-ART. Steel-ART verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. In dit glazen draai-/vouwsysteem combineert Metalura topkwaliteit aluminium met topdesign voor een unieke uitstraling van uw buitenverblijf.

Maatwerk

Steel-ART levert Metalura als maatwerk, daardoor heb je altijd een naadloze integratie in je huidige situatie. De exclusieve uitstraling van Steel-ART slimme beglazing zorgt doordoor voor een meerwaarde van je woning. Als de dragende constructie in je terrasoverkapping of kapschuur niet sterk genoeg is, is Steel-ART ook beschikbaar als glazen schuifwand op maat.