Profielfoto van Metalura
Metalura
Van Hennaertweg 2, 2952 CA ALBLASSERDAM
maandag
09:00 - 17:00
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
09:00 - 17:00
donderdag
09:00 - 17:00
vrijdag
09:00 - 17:00
zaterdag
09:00 - 17:00
zondag
Gesloten

Zomer in je tuinkamer of terrasoverkapping

Verleng jouw buitenlevengevoel met een tuinkamer of terrasoverkapping aan je woning. Het is de plek waar je elkaar deze zomer ontmoet.

Samenkomen in de tuinkamer
Verleng deze zomer jouw buitenlevengevoel met een tuinkamer of overkapping aan huis. De tuinkamer of terrasoverkapping van Metalura is de plek waar je elkaar deze zomer ontmoet. Je bent buiten en toch ook binnen. Aangenaam beschut tegen de felle zon of juist tegen vallende regendruppels. Met het Nederlandse weer weet je het nooit. Waait het? Dan houd je de glazen schuifdeuren dicht, is het aangenaam van temperatuur of wil je even goed ventileren, dan kunnen de glazen wanden een stukje of gewoon helemaal open.

Een verlengstuk van de woning
Geniet jij van lange avonden in de tuin? Een tuinkamer is echt een verlengstuk van je woning. Een tuinkamer is een heerlijke overkapping met een glazen wandsysteem. In een vloeiende handbeweging kunnen de glazen wanden helemaal worden geopend, of gedeeltelijk worden opengeschoven. In de tuinkamer behoud je het uitzicht op je omgeving en zit heerlijk beschut achter het glas als het buiten fris is, maar je niet naar binnen wilt.

Tuinkamer 
Een tuinkamer van Metalura is gebaseerd op een overkapping van aluminium. Ook een bestaande overkapping kun je gemakkelijk uitbouwen naar een tuinkamer. Ondanks dat een tuinkamer niet volledig geïsoleerd is, zoals bij een serre, is een tuinkamer met een vuurtafel of een heater ook in de nazomer en herfst een comfortabele plek. Zodra de zon op de tuinkamer staat, is het er al snel behaaglijk en comfortabel.

Breed aanbod
In het assortiment van Metalura vind je verschillende modellen tuinkamers, terrasoverkappingen en glazen wandsystemen waarmee je het hele jaar beschut en uit de wind zit. Met een tuinkamer van Metalura creëer je een mooie ruimte met veel glas en licht, waarvan je 365 dagen plezier hebt. Met Metalura vervaagt de grens tussen binnen en buiten.

Meer weten
Wil je meer weten over de verschillende mogelijkheden bij Metalura of een advies aan huis? Kijk dan op www.metalura.nl