Profielfoto van Metalura
Metalura
Van Hennaertweg 2, 2952 CA ALBLASSERDAM
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

De Libéro past altijd

De Libéro van Metalura is een smaakvol, luxe buitenhuisje van aluminium en een stijlvol alternatief voor een houten blokhut in de tuin.

De Libéro is een smaakvol, luxe buitenhuisje en uitermate geschikt in een pittoreske tuin of als een aangenaam buitenverblijf achter in de tuin. Metalura ontwikkelde de Libéro speciaal als een wat kleinere, vrijstaande tuinkamer, waarbij er met het dak gevarieerd kan worden. Denk aan een strak en modern design, of juist aan een rieten dak in een meer landelijke stijl.

Luxe buitenruimte
Het luxe buitenhuisje bestaat uit aluminium panelen en transparant glas of Steel-ART, en is daardoor nagenoeg onderhoudsvrij. Om de buitenruimte af te kunnen sluiten zijn zowel de kwalitatieve draai-/vouwwanden als schuifwanden van Metalura mogelijk.

Stijlvol buitenhuisje
De Libéro is een stijlvol alternatief voor een houten blokhut in de tuin. Bij zo’n hut van hout zijn alle wanden vaak volledig gesloten. Met de glazen wandsystemen van Metalura, ontstaat een open effect en ben je volledig in contact met de tuin. Ook kunnen de wanden apart van elkaar open zetten als je de wind af wilt schermen. En als de zon schijnt, is het binnen - dankzij het glas - al heel snel aangenaam van temperatuur. Dankzij het handige formaat van de Libéro, past het aluminium buitenverblijf eigenlijk overal.”

Libéro
De Libéro staat voor maatwerk. Metalura maakt alles volledig naar wens. Het is mogelijk om in de Libéro verschillende type glazen wandsystemen te combineren en het buitenhuisje uit te rusten met ledverlichting en een comfortabele terrasheater. Daardoor is de Libéro de ideale oplossing voor thuis in de tuin of als een gezellig verzamelpunt voor binnentuinen bij VvE’s. Zelfs als kantoorruimte om thuis te kunnen werken is de Libéro uitermate geschikt.

Meer weten over de Libéro? Kijk dan op www.metalura.com