Een idyllisch plekje, (na)zomer in uw achtertuin

Metalura staat voor vrijheid, mooie producten en ultiem buitenleven. Onze slimme oplossingen bieden u deze nazomer een aangename buitenomgeving.

Metalura staat voor vrijheid, mooie producten en ultiem buitenleven. We zijn elke dag volop met ontwikkeling en innovatie bezig. Onze slimme oplossingen bieden u in elk seizoen een aangename buitenomgeving. Deze nazomer voelt u zich gegarandeerd vrij om te ontspannen en te genieten. Beschut en uit de wind.

Tuinkamer
Met een tuinkamer van Metalura creëert u een mooie, comfortabele ruimte met veel glas en licht, waarvan u elke dag plezier heeft. We hebben zes verschillende tuinkamermodellen ontwikkeld waarmee de grens tussen binnen en buiten vervaagt.

Tuinkamer met Steel-ART van Metalura

Een tuinkamer is een ruimte die als extra vertrek aan de woning inzetbaar is voor vele doeleinden. Een plek voor rust en ontspanning of juist om gezellig samen te komen. Een plek waar u boeken leest, schildert of naar de sterren kijkt. Daar waar u samen komt met uw kinderen of kleinkinderen. Een tuinkamer biedt in elk seizoen comfort. In het najaar kunt u de tuinkamer bijverwarmen met een terrasheater of een mooie haard.

Tuinkamer met Steel-ART van Metalura

Glazen wandsysteem
Een tuinkamer van Metalura is opgebouwd uit aluminium en glas. Als glazen wandsysteem heeft u keuze uit transparant glas of Steel-ART. Steel-ART van Metalura verwijst met zijn “steel look” naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. Duurzaam aluminium in de kleur van staal gecombineerd met een hoogwaardig glas. De roedeverdeling bepaalt u zelf. Een tuinkamer met Steel-ART heeft uw woning een eigentijdse uitstraling. Naast steellook heeft u ook keuze uit andere RAL-kleuren.

Wilt u meer weten over een tuinkamer van Metalura? Kijk dan op www.metalura.nl